ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ » ΜΕΘΟΔΟΙ » Θεραπευτικές Μέθοδοι

Γνωρίστε τις θεραπευτικές μεθόδους του Bowtech Center. Όλες με γνώμονα τον άνθρωπο ως σύνολο, σε στενή συνάφεια προς τη φύση και τις θεραπευτικές της ικανότητες. Ελάτε σε επαφή με όλες τις σύγχρονες μεθόδους θεραπείας.

Bowtech

Bowtech

Ολιστική θεραπευτική μέθοδος, ήπια, αποτελεσματική και ασφαλής. Έχει ως στόχο την αντιμετώπιση πολλών ασθενειών, ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς αυτοθεραπείας τους σώματος. Αποτελείται από μια σειρά ηπίων κινήσεων, οι οποίες εφαρμόζονται πάνω στο σώμα του ασθενή...

...περισσότερα
Θεραπευτική Ιππασία

Θεραπευτική Ιππασία

Aύξηση της συμμετρίας. Βελτίωση της ισορροπίας, της στάσης και ελέγχου του κεφαλιού. Μείωση της σπαστικότητας. Αύξηση του εύρους της κίνησης. Βελτίωση του συντονισμού και της κινητικότητας. Αύξηση της προσοχής. Αύξηση της οπτικοκινητικής ικανότητας. Βελτίωση της αντίληψης του σώματος. Αύξηση της ικανότητας προσανατολισμού...

...περισσότερα
Spine Cor

Spine Cor

Το Spine Cor είναι ο δυναμικός διορθωτικός κηδεμόνας της εταιρίας Spine Corporation, που με βάση τις εκτενείς έρευνες και τους επιστημονικούς ελέγχους, αποτελεί την πλέον αξιόπιστη, μη χειρουργική διαθέσιμη μέθοδο διεθνώς, για άτομα παιδικής και προεφηβικής ηλικίας με Ιδιοπαθή Σκολίωση.

...περισσότερα
Hopi

Hopi

Tα κεριά αυτιών Ηοpi προέρχονται από μια αρχαία θεραπευτική συνταγή των Ινδιάνων της φυλής Ηοpi. Χειροποίητα, κατασκευάζονται από κερί μέλισσας, εκχυλίσματα μελιού και παραδοσιακά ινδιάνικα αρωματικά χόρτα, όπως φασκόμηλο, βαλσαμόχορτο, χαμομήλι και φυσικά αιθέρια αποστάγματα αρωμάτων.

...περισσότερα