ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ » ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑΠριν και μετά τη θεραπεία Bowtech

Ασθενής 61 ετών που μας επισκέφθηκε για μυοσκελετικά προβλήματα, 1 χρόνο μετά το πέρας του αρχικού θεραπευτικού της προγράμματος και ακολουθώντας προληπτικό πρόγραμμα 2συνεδριών ανά 10-12 εβδομάδες είδε σημαντική βελτίωση και στους δείκτες ελέγχου της οστεοπόρωσης κατά 1,6% και 3,1% στην  περιοχή της ΟΜΣΣ και του ισχίου αντίστοιχα.

Αυτά είναι τα πολύπλευρα οφέλη της ολιστικής θεραπείας Bowtech.

​Έφηβος με σκολίωση 32 μοιρών, 15 ετών μετά από μόλις 10 συνεδρίες Bowtech η σκολίωση του κατέβηκε στις 20 μοίρες!

 

Ασθενής, 72 χρονών, με διαγνωσμένη ρευματική πολυμυαλγία. Στην πρώτη εξέταση είναι αυξημένοι οι δείκτες CRP, που σημαίνει ότι υπάρχει φλεγμονή. Μετά από 4 συνεδρίες Bowtech, η φλεγμονή που προκαλούσε ο ρευματοειδής παράγοντας υποχώρησε σε φυσιολογικές τιμές και τα προβληματα που προκαλούσε (γενικευμένοι πόνοι, δυσκαμψία στη μέση, πόνοι και δυσκαμψία ώμου) εξαφανίστηκαν.

 

Το βρεφικό ραιβόκρανο μπορεί πλέον να αντιμετωπιστεί χωρίς πολλές και επίπονες θεραπείες για το μωρό σας. Λίγες συνεδρίες Bowtech αρκούν για να το διορθώσει το σώμα του μωρού σας, χωρίς καθόλου πόνο και απολαμβάνοντας παράπλευρα οφέλη. Οι παρακάτω υπέρηχοι αποτελούν την απόδειξη (βρέφος άρρεν):