ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ » ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑΠριν και μετά τη θεραπεία Bowtech

 

Μετά σπό μόλις 6 συνεδρίες Bowtech και σε διάστημα μικρότερο των 5 μηνών ο θυρεοειδής ρυθμίστηκε όπως αναφέρει η ασθενής και φαίνεται στις εξετάσεις της.

" Όταν είδε η ενδοκρινολόγος μου την εξέταση όπου ο θυροειδής πλέον είχε φυσιολογικές τιμές είπε: Δεν μπορώ να καταλάβω πως ρυθμίστηκε ο θυρεοειδής χωρίς να αλλάξουμε την φαρμακευτική αγωγή... Εγώ όμως γνωρίζω πως ρυθμίστηκε χάρη στη βοήθεια που πήρε το σώμα μου από τις συνεδρίες Bowtech που έκανα με τον κ. Τερζόπουλο".

Μαρία Κ.

 

Πρωταθλητής του Judo –18 ετών–  κατά τη διάρκεια προπόνησης υπέστη πλήρη ρήξη πρόσθιου χιαστού και κάκωση του έσω μηνίσκου όπως καταγράφηκε στην πρώτη μαγνητική (07/01/21). Ο ορθοπεδικός πρότεινε αρθροσκόπηση και συρραφή του χιαστού. Οι γονείς του που επισκέπτονται τακτικά το κέντρο μας, ζήτησαν τη βοήθεια μας στην προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με συντηρητική αγωγή και όχι χειρουργικά. Εφαρμόζοντας 5 συνεδρίες Bowtech σε συνδυασμό με ειδικές ασκήσεις, η κάκωση του έσω μηνίσκου έχει αποκατασταθεί και η πλήρης ρήξη του πρόσθιου χιαστού δεν υφίσταται πλέον όπως αναφέρεται στη νέα μαγνητική (14/06/21). Ο νεαρός πλέον προπονείται κανονικά χωρίς καμία ενόχληση.

 

 

 

Κορίτσι 9 ετών με διπλή σκολίωση που της προκαλούσε πόνο στην οσφυϊκή μοίρα ακολούθησε ειδικό πρωτόκολλο - με τη μέθοδο Bowtech που εφαρμόζουμε στα Bowtech Center - 2 κύκλων από 10 συνεδρίες. Είχε βελτίωση 8+ μοιρών στην θωρακική μοίρα και 5+ στην οσφυϊκή μοίρα όπως μετρήθηκε από το γιατρό.

Να σημειωθεί ότι η βελτίωση αυτή επετεύχθη συνεχίζοντας κανονικά όλες τις αθλητικές της δραστηριότητες και χωρίς την εφαρμογή ειδικού κηδεμόνα.

 

 

 

Ασθενής 47 ετών μας επισκέφθηκε σε περίοδο κρίσης οσφυο-ισχιαλγίας με οξύ πόνο, δυσκαμψία  και με διαγνωσμένη κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου στην περιοχή Ο3-Ο4. Από τη 2η συνεδρία μπορούσε να εκτελέσει όλες τις δραστηριότητες της καθημερινότητας του. Μετά από μόνο 6 συνεδρίες με τη μέθοδο Bowtech ο ασθενής  μπορούσε και να αθληθεί κανονικά. Όπως φαίνεται από τις διαγνωστικές εξετάσεις του, το σώμα του είχε απορροφήσει την κήλη που του είχε προκαλέσει την κρίση οσφυο-ισχιαλγίας.

 

Ασθενής 15 ετών με παραμορφώσεις της σπονδυλικής στήλης. Συγκεκριμένα κυφοσκολίωση με έντονα τα συμπτώματα του συνδρόμου στάσης σώματος, δυσκαμψίας και πόνου, μετά από μόνο 10 συνεδρίες με τη μέθοδο Bowtech βελτιώθηκαν σημαντικά η κύφωση και η στάση,εξαφανίστηκε ο πόνος και η σκολίωση.

Ασθενής 61 ετών που μας επισκέφθηκε για μυοσκελετικά προβλήματα, 1 χρόνο μετά το πέρας του αρχικού θεραπευτικού της προγράμματος και ακολουθώντας προληπτικό πρόγραμμα 2συνεδριών ανά 10-12 εβδομάδες είδε σημαντική βελτίωση και στους δείκτες ελέγχου της οστεοπόρωσης κατά 1,6% και 3,1% στην  περιοχή της ΟΜΣΣ και του ισχίου αντίστοιχα.

Αυτά είναι τα πολύπλευρα οφέλη της ολιστικής θεραπείας Bowtech.

​Έφηβος με σκολίωση 32 μοιρών, 15 ετών μετά από μόλις 10 συνεδρίες Bowtech η σκολίωση του κατέβηκε στις 20 μοίρες!

 

Ασθενής, 72 χρονών, με διαγνωσμένη ρευματική πολυμυαλγία. Στην πρώτη εξέταση είναι αυξημένοι οι δείκτες CRP, που σημαίνει ότι υπάρχει φλεγμονή. Μετά από 4 συνεδρίες Bowtech, η φλεγμονή που προκαλούσε ο ρευματοειδής παράγοντας υποχώρησε σε φυσιολογικές τιμές και τα προβληματα που προκαλούσε (γενικευμένοι πόνοι, δυσκαμψία στη μέση, πόνοι και δυσκαμψία ώμου) εξαφανίστηκαν.

 

Το βρεφικό ραιβόκρανο μπορεί πλέον να αντιμετωπιστεί χωρίς πολλές και επίπονες θεραπείες για το μωρό σας. Λίγες συνεδρίες Bowtech αρκούν για να το διορθώσει το σώμα του μωρού σας, χωρίς καθόλου πόνο και απολαμβάνοντας παράπλευρα οφέλη. Οι παρακάτω υπέρηχοι αποτελούν την απόδειξη (βρέφος άρρεν):