ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ » ΜΑΡΤΥΡΙΕΣΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

- Γαριβάλδη Μαρίλια

Κατερίνη, 08/04/21

Το Bowtech center μου το πρότεινε μια φίλη που επισκέπτεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα το κο Τερζόπουλο για να διατηρεί τη σωματική και ψυχική της ευεξία.
Ήρθα με συμφητική θυλακίτιδα (σύνδρομο παγωμένου ώμου), από το οποίο υπέφερα 4 μήνες από έντονους πόνους και σοβαρό πρόβλημα στη κίνηση,  με αποτέλεσμα τη σημαντική δυσκολία στις καθημερινές μου δραστηριότητες και συνεχή αϋπνία.
Ολοκλήρωσα τη θεραπεία μου κάνοντας 13 συνεδρίες βλέποντας σημαντική βελτίωση.
Πλέον κοιμάμαι πολύ καλύτερα, έχοντας μειωθεί κατά πολύ οι πόνοι κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Επίσης έχει βελτιωθεί σημαντικά η κίνηση του χεριού μου. Έχει αλλάξει η καθημερινότητα μου προς το καλύτερο.
Βέβαια η περίπτωση μου απαιτεί προσωπική καθημερινή δραστηριότητα με συγκεκριμένες ασκήσεις για να επανέλθει τελείως.
 
Συστήνω τη μέθοδο Bowtech ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα τη χρησιμοποιήσω και στο μέλλον.
 

 

- Κότσαλη Μαρία

Κατερίνη, 26/03/21

Η μέθοδος  Bowtech με  βοήθησε παρα πολύ να  αντιμετωπίσω διαφορά μυοσκελετικά  προβλήματα που είχα .Ημικρανιες , αυχενικό, προβλήματα στα γόνατα  στην μέση . Κάνω παρά πολλά χρόνια και  πραγματικά δεν την αλλάζω με τίποτα , γιατί πριν γνωρίσω τον Τερζόπουλο Αναστασίο  και την μέθοδο του ,είχα δοκιμάσει διάφορες  άλλες μεθόδους αλλά δε με βοήθησαν.

Επίσης να αναφέρω ότι ο γιος μου που έχει εκ γεννηθείς θυροειδή και κάνει Bowtech σχεδόν απο ενός έτους έχει βοηθηθεί παρά πολύ και στο να είναι σταθερός  αλλά κ πολύ στην ψυχολογία του .Σε όποιον φίλο μου και συγγενή μου έστειλα για να κάνει αυτή τη μέθοδο έμεινε πάρα πολύ ευχαριστημένος.Πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει όλοι να δοκιμάσουν να κάνουν Bowtech  από τα χέρια του ‘ Μάγου ‘ ,όπως λέει ο γιος μου τον Τερζόπουλο Αναστασιο ...

Δεν την αλλάζω με τίποτα  !!!!!

 

- Καρρά Μαρίνα, (6977215187)

Αθήνα, 16/03/21

Ύστερα από 20 μέρες ακινητοποίησης λόγω προβλήματος στη μέση, διάβασα για τον κύριο Τερζόπουλο στο διαδίκτυο. Μου έκαναν εντύπωση οι μαρτυρίες των ασθενών του και αποφάσισα να τον επισκεφθώ έχοντας πολλές ελπίδες. Στην πρώτη συνεδρία μου είπε ότι σε 72 ώρες θα δω μεγάλη βελτίωση και πράγματι όπως ακριβώς μου το είπε σε 3 ημέρες είχα βελτίωση 50%. Μετά την 2η συνεδρία ήμουν σχεδόν τελείως καλά. Μετά από την ολοκλήρωση του κύκλου συνεδριών έκανα γενικές εξετάσεις και οι τιμές ήταν όλες βελτιωμένες. Ευχαριστώ τον κ. Τερζόπουλο και ευχαριστώ και το Θεό που υπάρχει ο κ. Τερζόπουλος.

 

 

- Βαμβακά Φ.

Αθήνα, 21/10/20

Έχοντας μια συλλογή από αντισώματα διαφόρων αυτοάνοσων (όπως θυροειδίτιδα Hashimoto, ερυθηματώδης λύκος κλπ.) παρατήρησα ότι μετά από αρκετές συνεδρίες Bowtech τα αντισώματα όχι μόνο σταθεροποιήθηκαν αλλά εμφάνισαν σημαντική πτωτική ταση όπως φαίνεται στις πρόσφατες εξετάσεις.

 

- Καρανικόλας Μιχάλης 

Αθήνα, 15/09/20

Μετά από σειρά φυσιοθεραπειών και φαρμακευτικής αγωγής χωρίς καθόλου επιτυχία αποφάσισα να δοκιμάσω το Bowtech.

Μετά την πρώτη συνεδρία είχα μια αισθητή βελτίωση (μείωση πόνου) και θεώρησα ότι ίσως ήταν σύμπτωση (μεταχρονολογημένο αποτέλεσμα προηγούμενης αγωγής).  Συνέχισα το Bowtech και παρατήρησα ότι λίγες μέρες μετά από κάθε συνεδρία η βελτίωση ήταν ραγδαία, μέχρι που ο πόνος έγινε απλή ενόχληση (3η-4η συνεδρία) και μετά εξαφανίστηκε τελείως. Συνέχισα τις συνεδρίες λόγω του φόβου μου μήπως υποτροπιάσω και με την καθοδήγηση του κ. Τερζόπουλου  παράλληλα εστιάσαμε σε δευτερεύοντα προβλήματα (χρόνιες μικρο-ενοχλήσεις) που είχα.

Τα αποτελέσματα του Bowtech είναι εκπληκτικά. 

 

- Χριστοδούλου Χ. 

Αθήνα, 08/09/20

Ήρθα για πρώτη φορά το 2015 για να αντιμετωπίσω προβλήματα αυχένα- πλάτης και άλλα μυοσκελετικά. Πήγα πολύ καλά και ο χειμώνας πέρασε χωρίς πόνους στον αυχένα. Πριν ένα χρόνο περίπου το 2019 ανέφερα στον κ. Τερζόπουλο το αλλεργικό άσθμα που είχα. Μετά από ένα κύκλο θεραπειών με τη μέθοδο Bowtech ο χειμώνας πέρασε χωρίς εισπνεόμενα φάρμακα, αντιβίωση και πυρετούς που συνήθως με ταλαιπωρούσαν.  Αυτά τα αποτελέσματα  δεν οφείλονται μόνο στη θεραπεία αλλά και στον θεραπευτή, κ. Τερζόπουλο, που με το αμείωτο ενδιαφέρον του για τους ασθενείς του επιλέγει το καλύτερο θεραπευτικό πρόγραμμα. Φυσικά συνεχίζω τις προληπτικές θεραπείες αφού τα θετικά αποτελέσματα διατηρούνται.

 

- Β.  Π.  (6977069273)  

Θεσσαλονίκη, 28/07/20

Τα τελευταία 5 χρόνια ταλαιπωρούμαι με κάποια προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το νευρικό σύστημα, έντονοι πόνοι στην αριστερή πλευρά του σώματος ,θώρακας, χέρι, πόδι, μεγάλες κρίσεις αδυναμίας, κόπωση, μειωμένη αντοχή, αϋπνία. Δοκίμασα διάφορες θεραπείες κλασσικές και εναλλακτικές, τον Μάιο του 2019 έμαθα για τη θεραπεία bowtech και ξεκίνησα αμέσως. Η ποιότητα της ζωής μου έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, έχω γίνει πιο λειτουργική και μπορώ να κάνω πολλά πράγματα μέσα στη μέρα. Μάλιστα, σε ένα τεστ μυϊκής δύναμης που έκανε  η νευρολόγος μου την βρήκε βελτιωμένη κατά 170% συγκριτικά με την προγενέστερη.

Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Τερζόπουλο γιατί δε βοήθησε μόνο εμένα αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μου, μεταξύ αυτών, το εξάχρονο παιδί μου που αντιμετωπίζει άσθμα, τα επεισόδια μειώθηκαν και τα φάρμακα ελαττώθηκαν.

 

 

- Ποντικός Γιάννης 

Αθήνα, 26/02/20

Κατά τη διάρκεια αθλητικής μου δραστηριότητας και συγκεκριμένα καλαθοσφαίρισης, έπαθα ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού. Μετά από επίσκεψη σε αρκετούς γιατρούς όλοι μου σύστησαν το χειρουργείο. Έτσι λοιπόν σκέφτηκα να δοκιμάσω τη μέθοδο Bowtech στα κέντρα του κυρίου Τερζόπουλου τον ποιον γνώριζα από την βοήθεια που είχε προσφέρει στον νεογέννητο γιο μου που γεννήθηκε με ραιβόκρανο και τον βοήθησε να θεραπευτεί με μόνο λίγες συνεδρίες χωρίς να τον πονέσει και να τον ταλαιπωρήσει καθόλου. Έτσι λοιπόν τον επισκέφθηκα και μου είπε ότι σε 3 μήνες θα παίζεις μπάσκετ οπως πριν και μου φάνηκε απίστευτο. Αλλά αποδείχθηκε ότι ήξερε τι έλεγε γιατί έτσι ακριβώς συνέβει. Σήμερα παίζω μπάσκετ κανονικά όπως έπαιζα πριν την ρήξη του πρόσθιου χιαστού. Συστήνω ανεπιφύλακτα τη μέθοδο bowtech και τον κύριο Τερζόπουλο.

 

- Ταμπάκη Κλαίρη 

Αθήνα, 19/02/20

Ήρθα για ένα πρόβλημα στη μέση μου ήπιας οξύτητας, το οποίο μετά από 10 συνεδρίες είχε μια βελτίωση περίπου 70% και συνεχίζει έτσι. Το πιο αναπάντεχο όμως είναι ότι μετά τη θεραπεία απαλλάχτηκα εντελώς από τις ημικρανίες που με ταλαιπωρούσαν χρόνια

 

- Ε. Βουράνη

Αθήνα, 23/10/19

Τον κ. Τερζόπουλο τον γνώρισα πριν από 12 περίπου χρόνια όταν έκανα θεραπεία για κάποια δικά μου προβλήματα υγείας. Πριν 1 χρόνο περίπου έφερα τον αδελφό μου  που αντιμετώπιζε για πολλά χρόνια, νεανικό Πάρκινσον. Οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν στο εξωτερικό που έμενε, του σύστησαν να κάνει μια επέμβαση σοβαρή στο κεφάλι του, που θα τον βοηθούσε να σταματήσει τα έντονα συμπτώματα που είχε (π.χ. τρέμουλο, σπασμούς κλπ.). Επίσης έπαιρνε βαριά φάρμακα και αντιμετώπιζε βαριά κατάθλιψη. Η επέμβαση ήταν ανεπιτυχής και τα προβλήματα χειροτέρεψαν.

Σκέφτηκα να δοκιμάσουμε τη μέθοδο Bowtech, μήπως βελτιωνόταν η κατάσταση του. Πράγματι από την 3η συνεδρία άρχισε να φαίνεται μια πολύ μικρή βελτίωση. Καθώς προχωρούσαμε τις συνεδρίες βλέπαμε όλο και περισσότερη βελτίωση σωματική και ψυχολογική. Το τρέμουλο σχεδόν εξαφανίστηκε, και αυτό τις περισσότερες φορές οφειλόταν σε ψυχολογικούς παράγοντες. Η επέμβαση του είχε δημιουργήσει έντονα κινητικά προβλήματα. Ακόμα δυσκολευόταν να φάει και να καταπιεί με αποτέλεσμα να αδυνατίσει πάρα πολύ, και είχε επηρεάσει την ομιλία του. Όλα αυτά έχουν διορθωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Περπατάει πολύ καλά, μιλάει αρκετά καθαρά, και η ψυχολογική του κατάσταση έχει βελτιωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Τέλος έχει επανέλθει η λογική του σκέψη σε ικανοποιητικό βαθμό. Η θεραπεία βρίσκεται σε εξέλιξη. Ευχαριστούμε τον κ. Τερζόπουλο που μας βοήθησε μέσω της θεραπείας του.

 

-Πατρώνης Γιώργος (698 0656524‬)

Αθήνα, 17/10/19

Η γνωριμία μου με τον κ. Τερζόπουλο έγινε μέσα στο 2016. Ξεκίνησε ως επαγγελματική συνεργασία και στην πορεία εξελίχθηκε σε μια πολύ καλή γνωριμία. Μετά από περίπου ένα χρόνο, πάνω σε μια «ανθρώπινη» κουβέντα που είχαμε για το τι και πως συμβαίνει στη ζωή μας του ανέφερα ότι έχω κάποια τρεχάματα με τη μικρή μου κόρη, που ήταν 4 χρονών τότε, και παρουσίασε στραβισμό και αστιγματισμό. Το αποτέλεσμα μετά από 1,5 χρόνο επισκέψεων σε δημόσιο νοσοκομείο εκτός από ταλαιπωρία, κλείσιμο ματιού και καθημερινή χρήση γυαλιών το πρόβλημα διογκωνόταν μιας και είχαμε αλλάξει 3 φορές γυαλιά, περνώντας και τον 4 βαθμό αστιγματισμού. Μετά την πρόταση του κ. Τερζόπουλου να βοηθήσει τη  μικρή, από τη 2η μόλις συνεδρία  η διαφορά ήταν ορατή. Στην  3η συνεδρία η μικρή από μόνη της αποφάσισε ότι με τα γυαλιά δεν βλέπει, ενώ χωρίς αυτά βλέπει πολύ καλύτερα.

Με αποτέλεσμα μετά από 7 συνεδρίες δηλαδή 7 εβδομάδες , να βελτιωθεί ο στραβισμός κατά 80% τουλάχιστον. Μέχρι σήμερα , 2 χρόνια μετά, καθημερινά υπάρχει βελτίωση δίχως να παρουσιάζεται σοβαρό πρόβλημα και στον αστιγματισμό. Τελειώνοντας να σημειωθεί ότι μετά τη θεραπεία του κ. Τερζόπουλου έγινε το προγραμματισμένο ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο. Εκεί διαπίστωσαν και οι ίδιοι ότι ενώ με τα γυαλιά που της έδωσαν έβλεπε 6 στα 10 σύμβολα, χωρίς καθόλου γυαλιά έβλεπε 100% δηλαδή 10/10 σύμβολα στον πίνακα οράσεως. Μετά από αυτή την προσωπική εμπειρία, προτείνω ανεπιφύλακτα στον οποιονδήποτε και για οτιδήποτε να εμπιστευθεί τη μέθοδο Bowtech και τον κ. Αναστάσιο Τερζόπουλο.

 

-Αναστασία Μ. 

Αθήνα, 29/05/19

Για περίπου 6 μήνες υπέφερα από συνεχόμενους πόνους που ξεκινούσαν από την περιοχή του αυχένα, καταλάμβαναν όλο το αριστερό τμήμα της πλάτης και κατέληγαν στο αριστερό μου χέρι, λόγω μεγάλης δισκοκήλης στην Α5-Α6 αυχενική μοίρα. Αφού προσπάθησα να το αντιμετωπίσω με φαρμακευτική αγωγή και συμβατικές φυσικοθεραπείες (κατόπιν ιατρικών υποδείξεων), για μεγάλο χρονικό διάστημα και χωρίς αποτέλεσμα, οι γιατροί μου σύστησαν ως μόνη λύση τη χειρουργική επέμβαση.

Απευθύνθηκα στον κ. Τερζόπουλο, μετά από σύσταση φίλου, χωρίς ομολογουμένως, να πιστεύω ότι θα μπορούσε να με βοηθήσει ουσιαστικά. Το πρόβλημα είχε προχωρήσει πέραν του συνεχούς πόνου, το αριστερό μου χέρι ήταν συνεχώς μουδιασμένο. Τα αποτελέσματα της θεραπείας ήταν εντυπωσιακά. Μετά τη δεύτερη μόλις συνεδρία, το σύμπτωμα του πόνου υποχώρησε σημαντικά, ενώ παράλληλα, μειώθηκε σημαντικά και το μούδιασμα στο χέρι. Στην έκτη συνεδρία, σχεδόν όλα τα συμπτώματα είχαν εξαφανιστεί.

Ήταν πραγματικά απίστευτο για μένα, το πως μια τόσο απλή – φαινομενικά τουλάχιστον- τεχνική είχε τέτοιο αποτέλεσμα. Αποκαταστάθηκε η ποιότητα της καθημερινής μου ζωής. Ευχαριστώ από καρδιάς τον κ. Τερζόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια του.

 

-Λευτέρης Σ. (‭697 2433125‬)

Αθήνα, 15/05/19

Το επάγγελμά μου είναι έμπορος χρωμάτων και από το 1995 άρχισα να υποφέρω από λουμπάγκο. Τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο έμενα ακίνητος για 10 μέρες. Η μέση μου δεχόταν θερμαντικές κρέμες , έμπλαστρα, χάπια, ζώνες με μαγνήτες  έως και ενέσεις κοκτέιλ για να καταπραϋνθούν οι αφόρητοι πόνοι.

Τον Οκτώβριο του 2008 ξεκίνησα θεραπεία με τη μέθοδο Bowtech. Από τον 1ο χρόνο έως και σήμερα μειώθηκαν στο ελάχιστο οι ενοχλήσεις στη μέση μου. Επίσης, από το ξεκίνημα της θεραπείας και σε αντίθεση με προηγούμενα χρόνια, δεν με ενοχλούσε πλέον το αυχενικό, δεν είχα πια δύσπνοιες, δεν κρυολογούσα σχεδόν ποτέ και γενικότερα προσέθεσα στην καθημερινότητα μου καλή διάθεση και ευεξία.

Νιώθω τυχερός που συναντήθηκα με τον Τάσο Τερζόπουλο και τον ευχαριστώ για αυτά τα 10 τουλάχιστον τελευταία χρόνια καλής υγείας.

 

 

-Πισσία Νατάσα

Αθήνα, 09/01/19

Αντιμετωπίζοντας χρόνιο αυτοάνοσο, και έχοντας μείνει και παράλυτη εξαιτίας αυτού, η θεραπεία μου με κορτιζόνη ήταν η μόνη σωτήρια για να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου πάλι.

Γνωρίζοντας όμως τον κύριο Τερζόπουλο και την θεραπεία στο Bowtech Center κατάφερα να ανακτήσω περαιτέρω τις δυνάμεις μου με φυσικό και ανώδυνο τρόπο και να δυναμωθεί ο οργανισμός μου, τόσο, που κατάφερα να μειώσω την δόση της κορτιζόνης και να ανακτήσω κίνηση στο αριστερό μου πόδι, που είχε μείνει αδρανές σχεδόν.

Έχω συστήσει την θεραπεία σε φίλους μου που έχουν χρόνια προβλήματα αλλά και σε όσους δεν έχουν, καθότι εκτός από ανώδυνη και χαλαρωτική, είναι μια καλή ευκαιρία να κάνει restart ο οργανισμός και να μάθει να αυτοθεραπεύεται.

 

-Δραζίνος Βασίλης

Αθήνα, 05/12/18

Και βέβαια άργησα πολύ να γράψω κάτι από την εμπειρία μου σε σχέση με την ολιστική θεραπεία bowtech.

Το οφείλω στον φίλο μου πιά  Τάσο Τερζόπουλο  ο οποίος εκτός από άριστος σε αυτό που κάνει είναι και ένας καλοσυνάτος  άνθρωπος πάντα με το χαμόγελο και την καλή κουβέντα στο στόμα , έτοιμος να ακούσει το κάθε νέο ή παλαιό πρόβλημα σου , να στο αναλύσει και  με αισιοδοξία να σε καθησυχάσει.   Σαφώς και όλα αυτά θα ήταν   ¨φρου φρου και αρώματα¨  αν τα αποτελέσματα δεν ήταν ανάλογα, μάλλον  τα υποτιμάω, μη αναμενόμενα θα έλεγα.

Πριν 5 χρόνια ήταν που αποφάσισα να επισκεφθώ τον  Τάσσο, σαν τελευταία προσπάθεια να αποφύγω την αρθροπλαστική στο δεξί γόνατο ,λόγω προχωρημένης  χονδροπάθειας, και ότι άλλο μπορεί να είχε συμβεί μέσα σε αυτό,  καθόσον το έχω  ταλαιπωρήσει και κακοποιήσει τα προηγούμενα   65 χρόνια !!!!!!!    Όπως καταλαβαίνετε δεν έκανα την εγχείρηση ποτέ και η κατάστασή μου βελτιώθηκε τουλάχιστον 60%. Στη διάρκεια αυτών των ετών εμφανίστηκαν και άλλα προβλήματα προερχόμενα από το παρελθόν όπως αυχενικό, μέση, καρποί . Όλα αντιμετωπίστηκαν με την ίδια επιτυχία….. και αυτό δεν συνέβει  μόνο σε μένα.

Συστήνω ανεπιφύλακτα τη μέθοδο  bowtech . Ένα μόνο σου ζητά είναι  η θετική σου ενέργεια   και εκείνη θα δράσει στον εγκέφαλό σου και συνεπώς σε όλο σου το σώμα  ¨ελέω χειρών Τάσου¨.

 

 

-Ζυμαράκη Καλλιόπη

Αθήνα, 25/10/18

Για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω στρες είχα πρόβλημα με τον αυχένα και οι συνεχείς ενοχλήσεις μου δημιουργούσαν δυσκολίες στην καθημερινότητά μου. Οι φυσιοθεραπείες και το μασάζ που έκανα είχαν προσωρινό αποτέλεσμα. Πριν ένα χρόνο έμαθα για την ολιστική θεραπευτική μέθοδο Bowen από μια συγγενή μου, που έλυσε το σοβαρό μυοσκελετικό πρόβλημα που είχε, απευθυνόμενη στον φυσιοθεραπευτή κ. Αναστάσιο Τερζόπουλο, που εφαρμόζει την αυθεντική μέθοδο Bowen.

 Πραγματικά, μετά από μια σειρά συνεδριών που αποφάσισα και έκανα με τον κ. Τερζόπουλο, το πρόβλημα του αυχένα λύθηκε. Οι ενοχλήσεις υποχώρησαν , ο ύπνος μου βελτιώθηκε και η καθημερινότητά μου ξαναβρήκε τη δυναμική της.

 

Παράλληλα, ο σύζυγός μου που έχει ένα αναπνευστικό πρόβλημα, χωρίς να σταματήσει την φαρμακευτική του αγωγή, ακολούθησε το θεραπευτικό πρόγραμμα που του συνέστησε ο κ. Τερζόπουλος.  Το αναπνευστικό του πρόβλημα βελτιώθηκε τόσο έτσι ώστε τις τελευταίες μετρήσεις του για το αναπνευστικό, ο γιατρός του τις βρήκε τις καλύτερες των τελευταίων ετών και με την προοπτική περαιτέρω βελτίωσης.

 

-Πολυκανδριώτη Ροδάνθη (694 8932612‬)

Αθήνα, 25/09/18

Για χρόνια υπέφερα από οστεοαρθρίτιδα, ρευματοειδή αρθρίτιδα και βαριά οστεοπόρωση. Τον τελευταίο καιρό, δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω.Η ανηψιά μου, μου είπε για το bowtech που έκανε και η ίδια για το χέρι και τη μέση της. Κάπου είχα πολλούς δισταγμούς αλλά μετά την 1η επίσκεψη κατάλαβα ότι ήδη ανακουφίστηκα από το ισχίο μου και κοιμήθηκα καλύτερα το ίδιο βράδυ. Την επόμενη εβδομάδα είδα πολύ μεγαλύτερη διαφορά και στα γόντα  ώσπου ολοκλήρωσα 8 συνεδρίες και αισθανόμουν ότι πετάω.

Πήγα λοιπόν να κάνω την προγραμματισμένη μου ένεση για την οστεοπόρωση . Όταν πήγα στο Αττικό νοσοκομείο για την εξέταση οστικής πυκνότητας, ο γιατρός μου είπε ότι είμαι στα επίπεδα της οστεοπενίας. Έμεινα εκπληκτη γιατί ο γιατρός μου είχε πει ότι χρειαζόμουν ακόμη 8 χρόνια για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο και εγώ έφτασα σε 2 μήνες. Ακόμη ούτε ο γιατρός δεν το περίμενε ότι αυτή η θεραπεία θα είχε αυτά τα αποτελέσματα.

Τώρα δεν έχω πόνους συνέχεια αλλά μόνο αν κουραστώ και γι’ αυτό συνεχίζω την πρόληψη μου κάθε 3 μήνες. Σε 1 με 2 χρόνια θα σταματήσω και την ένεση γιατί θα έχω θεραπευτεί τελείως. Μου είχε πει ο κ. Τερζόπουλος 6 μήνες με 1 χρόνο χρειάζεται για να φτάσω στην οστεοπενία αλλά δεν πίστευα ότι έφτασα σε 2 μήνες. Μπορώ πλέον και περπατάω, ανεβαίνω/κατεβαίνω σκάλες, κολυμπάω, δεν πονούν τα ισχία μου και γενικά όλο το σώμα μου έχει έρθει σε ισορροπία, έτσι αισθάνομαι και δεν θα σταματήσω την πρόληψη.

 

-Κατερίνα Β. (693 2059487)

Αθήνα, 24/07/18

Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο. Πραγματικά η βελτίωση είναι απίστευτα μεγάλη στην κίνηση, τη σωστή στάση του σώματος και την αντοχή.

Από την πρώτη συνεδρία είδα πολλές αλλαγές και στο σώμα και στην αναπνοή μου.

Με πολλά μυοσκελετικά προβλήματα όπως ισχιαλγία, οσφυαλγία, αυχενικό και κύστη Baker και στα 2 γόνατα (οι οποιες έχουν εξαφανιστεί) επίσης με πολύ βαριά τενοντίτιδα στο δεξί χέρι ξεκίνησα τις θεραπείες με εμπιστοσύνη μετά από προτροπή φίλης μου που ήδη είχε ολοκληρώσει την θεραπεία της.

Πλέον κοιμάμαι χωρίς πόνους, έχει αυξηθεί η αντοχή μου, η στάση του σώματος και ακόμη βελτιώνονται οι κινήσεις μου μετά τη θεραπεία. Η νεότερη έκλπηξη ήταν όταν θέλησα να αλλάξω γυαλιά και έμαθα ότι η μυωπία μου έχει μειωθεί κατά 2 βαθμούς. Επίσης διαπιστώνω ότι μετά από κάποιο κρυολόγημα συνήλθα πολύ γρηγορότερα από ότι στο παρελθόν και όταν χρειαστεί να κουραστώ με λίγη ξεκούραση είμαι πάλι πολύ καλά. Και πάλι ευχαριστώ πολύ. 

 

- ΑΝΘΗ Κ. (694 5987497)

Αθήνα, 08/08/17

Γνώρισα το  BOWTECH CENTER και τον κύριο Τερζόπουλο, το 2016, μετά από παρότρυνση συναδέλφου μου. Υπέφερα από βαριάς μορφής χονδροπάθεια κυρίως στο αριστερό γόνατο αλλά και στο δεξί υπήρχε μία κύστη Baker, ένα οστικό οίδημα και προχωρημένη, αλλά όχι εσχάτης μορφής, χονδροπάθεια. 

Επί έναν ολόκληρο χρόνο, με ταλαιπωρούσαν οι πόνοι στα  γόνατά μου. Δεν μπορούσα να κάνω, με ευκολία, τα απλά πράγματα, όπως το να σηκωθώ από το κρεβάτι μου ή από μια καρέκλα.  Έκανα κάθε εβδομάδα φυσικοθεραπεία για να μαλακώνει ο πόνος....και ήμουν μόνο 47 χρόνων, ενώ χρησιμοποιούσα πολλές φορές την ομπρέλα μου για μπαστούνι! 

Η καλυτέρευση, ήρθε άμεσα με το Bowtech. Οι συναντήσεις μου με τον κύριο Τερζόπουλο, τον οποίο δεν θα πάψω ποτέ να ευχαριστώ για ό,τι μου πρόσφερε, ήταν λίγες και πολύ ανέξοδες,   σε σχέση με τις φυσικοθεραπείες που έκανα επί ένα χρόνο!
Από την πρώτη επίσκεψη μαλάκωσε ο πόνος στα γόνατά μου, κατέβηκα τα σκαλιά της πολυκατοικίας του Bowtech Center χωρίς να πονάω τόσο πολύ και νόμιζα πως είχε γίνει θαύμα!!!
Το θαύμα αυτό ολοκληρώθηκε μετά από τον κύκλο των επισκέψεων,   όταν πια αυτές γίνανε "αναμνηστικές". Και για να είμαι πιο σαφής, όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο καλά γίνομαι.  Συνεχίζω  να πηγαίνω στις προληπτικές συνεδρίες Bowtech, αφού καταλαβαίνω ότι μ' αυτές τις επισκέψεις, διατηρείται- παραμένει ολόκληρο το σώμα μου πολύ καλύτερα.
Περπατάω πια,  τόσο καλά που θυμάμαι το παρελθόν σαν ένα κακό όνειρο και  όταν κοιμάμαι και ξεκουράζομαι όσο πρέπει κάνοντας τις ασκήσεις που μου έδωσε ο κύριος Τερζόπουλος, δεν πονάω καθόλου! Οι μαγνητικές μου εξετάσεις βγήκαν πολύ καλές, αφού στο πόδι που έχει το σοβαρότερο πρόβλημα, η κατάσταση σταθεροποιήθηκε και στο άλλο η κατάσταση βελτιώθηκε!!! 
Εκτός όμως από όλα αυτά, το Bowtech μου έκανε καλό και στην ψυχολογία με το άγχος της καθημερινότητας.  Το μήνυμα που έλαβα από τον αγαπητό κύριο Τερζόπουλο, ήταν ότι όταν θέλουμε,  μπορούμε  να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας! Η γκρίνια και η απελπισία δε βοηθάνε σε τίποτα, σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε. Ακούστε τον κι εσείς, διότι  μπορεί να σας βοηθήσει!  
Τολμήστε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο που  θα σας αλλάξει τη ζωή! Εγώ το έκανα και δεν το μετάνοιωσα!!! 

 

- ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Σ. (210 861 8608)

   Αθήνα, 24/01/17

Πριν από ένα χρόνο ξεκίνησαν κάποια προβλήματα με τον εαυτό μου, πιο συγκεκριμένα μυοσκελετικά. Ένιωθα το σώμα μου συνεχώς κουρασμένο. Όσο κι αν προσπάθησα με ορθοπεδικούς δεν κατάφερα κάτι.

Τον κύριο Τερζόπουλο τον γνώριζα από πριν. Μου τον είχαν συστήσει, και συγκεκριμένα ο γιος μου, ο οποίος τον επισκέφτηκε για κάποιο πρόβλημα και όλα πήγαν καλά. Οπότε η μόνη λύση για μένα ήταν να πάω κι εγώ.

Έκανα πέντε συνεδρίες, κι από τη δεύτερη κιόλας συνεδρία άρχισα σιγά- σιγά να νιώθω το σώμα μου. Πιο πριν, δεν ένιωθα το σώμα μου ελεύθερο. Σε κάθε συνεδρία ένιωθα κάθε φορά και διαφορετικά πράγματα. Τώρα -αν με ρωτήσετε- θα σας πω ότι έχω θεραπευτεί κατά 95%.

Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Τερζόπουλο!

 

- EYA (36 ετών)

   Αθήνα, 29/11/16

The Bowtech experience

Εάν με ρωτούσε κάποιος τί ειναι το Bowtech, θα απαντούσα απλά: μια θεραπεία που μου έσωσε τη ζωή…

Δεν ήταν περισσότερο από έναν χρόνο όταν άρχισα να έχω σοβαρά γυναικολογικά θέματα υγείας, τα οποία συνεχώς χειροτεύρευαν.

Και δεν ήταν στην αρχή του χρόνου αυτού που διαγνώστηκα με ενδομητρίωση. Δεν ήξερα μέχρι τότε τί είναι και ακόμα κι όταν έμαθα, η θεραπεία περιοριζόταν στην επέμβαση -με αβέβαια αποτελέσματα- ή στη συνεχή χρήση ορμονών, μέχρι να μείνω κάποια στιγμή έγκυος.

Αυτή η κατάσταση συνδυαζόταν με ισχυρούς πόνους σε κάθε έμμηνο ρύση και συνέπεσε και με μια πολύ ισχυρή υπερκόπωση. Αποτέλεσμα, να μην μπορώ στην κυριολεξία να λειτουργήσω στην καθημερινότητα μου, να μην μπορώ να κινηθώ, να εργαστώ, πόσο μάλλον να αθληθώ.

Τον Ιανουάριο του 2016 έκανα την πρώτη θεραπεία Bowtech, στο κέντρο του κυρίου Τερζόπουλου, ο οποίος κατ’εμέ δεν είναι ένας απλός φυσιοθεραπευτής αλλά ένας Θεραπευτής με την ευρεία έννοια και σημασία της λέξης.

Τον Σεπτέμβριο του 2016, μόνο μετά από 6 μήνες συστηματικής παρακολουθήσης και περιοδικών συνεδριών, τα συμπτώματα της ενδομητρίωσης είχαν μειωθεί θεαματικά. Δεν απαιτείται πλέον επέμβαση και μέχρι και η απάντηση του γυναικολόγου που με παρακολουθεί ήταν οτι δεν περίμενε τέτοια βελτίωση.

Η σωματική μου κατάσταση και αντοχή έχει επανέλθει σε σημεία που είχα πολλά χρόνια να βιώσω. Προπονούμαι ήδη για τον Ημι-μαραθώνιο της Αθήνας για τον Μάρτιο του 2017.

Αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι οτι με την βοήθεια και την υποστήριξη του κυρίου Τερζόπουλου, κατάφερα να αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο βιώνω τις καταστάσεις στη ζωή, να διαχειρίζομαι τις καταστάσεις άγχους πιο αποτελεσματικά και πάνω απο όλα να πιστεύω στην δύναμη της αυτοΐασης που διαθέτει το ίδιο μας το σώμα.

Είναι αυτή η πίστη για την δύναμη του σώματος που υποστηρίζει και μεταδίδει ο κύριος Τερζόπουλος μέσα από την θεραπεία του που απλά καθιστά την ίδια την θεραπεία μοναδική.

 

- K. ΑΡΓΥΡΗΣ (694 6463632)

   Αθήνα, 22/06/2016

Τον Τάσο Τερζόπουλο τον γνώρισα από έναν φίλο μου, στον οποίο κάποτε παραπονέθηκα για έναν πόνο που είχα στο δεξιό μηρό.

Μου είπε τότε, να μην πάρω φάρμακα, γιατί κατά τη συζήτηση καταλήξαμε μάλλον ότι είναι κάποια θλάση, ούτε να βάλω κάποια από τις γνωστές αλοιφές.

Απορημένος τον ρώτησα πώς θα φύγει, αφού ως πρώην αθλητής γνωρίζω καλά ότι η θλάση δεν είναι εύκολη υπόθεση και η θεραπεία της χρειάζεται χρόνο.

Μου ζήτησε λοιπόν να επισκεφθώ τον Τάσο.

Πήγα αρκετά συγκρατημένος, γιατί δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η μέθοδος Bowtech, μπορεί να έχει κάποιο ικανό αποτέλεσμα, ούτως ώστε να μπορεί να αντικαταστήσει τις μέχρι σήμερα μεθόδους θεραπείας.

Όταν βρέθηκα στο ιατρείο, από την περιγραφή ο Τάσος μου εξήγησε ότι είναι τροχαντηρίτιδα και πως σε δύο με τρεις εβδομάδες θα έχει  εξαφανιστεί, αλλά στο διάστημα αυτό θα συνεχίζω να γυμνάζομαι. Πραγματικά η τροχαντηρίτιδα εξαφανίστηκε σε 2 ½ εβδομάδες και δεν ξαναυπήρξε περαιτέρω ενόχληση.

Όταν είδα αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα, τον ρώτησα αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για την υπέρταση, την οποία για να την διατηρώ σε χαμηλά επίπεδα έπαιρνα 3 φάρμακα την ημέρα για 19 χρόνια.

Όταν μου είπε θα μας πάρει λίγο χρόνο αλλά θα μπορέσω να σταματήσω τα φάρμακα, ήμουν και πάλι επιφυλακτικός διότι δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μετά από τόσα που έχω δοκιμάσει για την υπέρταση, θα μπορέσω μετά από 19 χρόνια να σταματήσω τα φάρμακα.

Για να μην μακρηγορώ, μετά από τρεις θεραπείες των τεσσάρων εβδομάδων, παίρνω μόνο το ένα φάρμακο (πρωινό) και η πίεση μου είναι κάτω από τα φυσιολογικά όρια.

Αυτό είναι κάτι που δείχνει ότι σταδιακά θα μπορεί να διακοπεί και αυτό το ένα.

Θεωρώ ότι αυτό που κάνει η θεραπεία Bowtech είναι πολύ σημαντικό, γιατί επαναφέρει τον οργανισμό σ’ αυτό που ο ίδιος γνωρίζει να κάνει, χωρίς να παρεμβάλλεται κανένας εξωτερικός παράγων.

Ευχαριστώ

 

- Χ. ΑΣΤΕΡΩ (698 5033175)

   Αθήνα, 24/02/16

Ενημερώθηκα για το Bowtech Center μέσα από το διαδίκτυο.
Είδα κάποιες φωτογραφίες και δεν ήθελα τίποτε άλλο για πειστώ.
Ανέκαθεν ήμουν υπέρ του εναλλακτικού, οπότε έκλεισα κατευθείαν ραντεβού.
Είχα χρόνια προβλήματα με τον αυχένα μου, λόγω επαγγέλματος.

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, ένιωσα το σώμα μου να "τεντώνει".
Σταμάτησαν να πονούν τα χέρια μου, το κορμί μου ίσιωσε, ο αυχένας σταμάτησε να πονά!! Συνδύασα και τη μέθοδο με τα κεριά αυτιών Ηopi... μοναδικό!

Περίμενα πώς και πώς την επόμενη συνεδρία... Είναι ένας χώρος ζεστός και απόλυτα αρμονικός, φεύγεις ήρεμος και ξεκούραστος!!
Αξίζει να τον επισκεφθείτε!!!


Ευχαριστώ για όλα, κύριε Τερζοπουλε!

Με εκτίμηση

 

 

- Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (694 8683222)

   Αθήνα, 24/02/2016

Ζώντας σε ένα πολύ στρεσογόνο επαγγελματικό περιβάλλον, με ιδιαίτερες απαιτήσεις και καταπονήσεις (σωματικές, πνευματικές, ψυχικές), απέκτησα μετά την ηλικία των 47 ετών μυοσκελετικά προβλήματα, τα οποία σε συνδυασμό μ΄ ένα αθλητικό τραύμα στο δεξί γόνατο εξελίχθηκαν σε αυτοάνοσο νόσημα!

Γιατί έγινε αυτό;

Διότι νόμιζα ότι θα ήμουν πάντα δυνατός και ακμαίος και θα απέδιδα στην εργασία μου και στο οικογενειακό μου περιβάλλον το 100% των δυνατοτήτων μου, αδιαφορώντας για τα μηνύματα που έστελνε το σώμα μου!

Έτσι, από την ηλικία των 49 ετών απόκτησα κινητικά προβλήματα, τα οποία μου καταρράκωσαν -όπως ήταν φυσικό- την ψυχολογία και με οδήγησαν τελικά να πάρω την απόφαση να φύγω και από την υπηρεσία μου, καθόσον δεν ήθελα να υπολειτουργώ ή αν θέλετε να δυσλειτουργώ μέσα σ΄ αυτήν!

Τα παραπάνω, βέβαια, είχαν συνέπειες και στο οικογενειακό μου περιβάλλον, καθόσον σε πολλές περιπτώσεις, που έπρεπε να συμμετέχω στις οικογενειακές δραστηριότητες ...απείχα!!!

Αφού σκάναρα με ακτινοβολία αμέτρητες φορές το σώμα μου και ενώ είχα πληρώσει αρκετές επισκέψεις σε ορθοπεδικούς είχα καταφέρει πλέον να αποκτήσω συνήθειες  ηλικιωμένου, ...όπως ήταν η ''υποχρεωτική ανάπαυση''.

Με την ψυχολογία στο ναδίρ, εντελώς τυχαία βρέθηκα αυτήκοος μάρτυρας της ίασης συγγενικού μου προσώπου, ο οποίος ερχόταν μάλιστα από την επαρχία για να κάνει θεραπεία Bowtech, με τον κύριο Τερζόπουλο!

Την απόφαση όμως, να επισκεφτώ τον κύριο Τερζόπουλο την πήρα πολύ αργότερα, καθόσον λειτουργώντας  ως ''άπιστος Θωμάς'', έπρεπε να δω ιδίοις όμμασι την απίστευτη πρόοδο στενότερου συγγενικού μου προσώπου και μάλιστα πριν καν τελειώσει το θεραπευτικό του κύκλο!

Έτσι, πλέον χωρίς περιστροφές, αποφάσισα να επισκεφτώ τον κύριο Τερζόπουλο τον Σεπτέμβριο του 2012!

Το θυμάμαι σαν τώρα που σας καταμαρτυρώ την προσωπική μου ιστορία, ότι είχα πάει στο θεραπευτήριο με μια γεμάτη τσάντα ιατρικές γνωματεύσεις, ακτινογραφίες και μαγνητικές, για να του εξιστορήσω το πρόβλημά μου!

Αφού συζητήσαμε για πάνω από μία ώρα και μετά τη συμπλήρωση κάποιων εντύπων, με οδήγησε για την πρώτη συνεδρία!

Λόγω της πολλαπλότητας των προβλημάτων μου, πρέπει να έκανα γύρω στις 15 συνεδρίες συνολικά.

Από εκείνη την ημέρα, άλλαζε συνεχώς και προς το καλύτερο η κατάσταση της υγείας μου, κερδίζοντας συνεχώς το χαμένο έδαφος σε ψυχολογία, δραστηριότητες και το σημαντικότερο... κίνηση!!!

Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες του κύριου Τερζόπουλου και ήμουν πάντα εκεί στη λήξη του 3μηνου για να κάνω τις επαναληπτικές μου συνεδρίες.

Στο διάστημα των 3 ετών που έχουν περάσει από την πρώτη επίσκεψη, υπήρξαν πολλές στιγμές ανησυχίας, αμφιβολιών και πισωγυρίσματος της υγείας μου... ίσως κάποιες φορές και μέχρι και το αρχικό στάδιο.

Όμως, σιγά-σιγά αυτά τα πισωγυρίσματα ήταν μικρότερης διάρκειας και εύρους, έτσι ώστε σήμερα να έχουν εκλείψει τελείως και να μην αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς μου!

Χάρη στις άριστες  γνώσεις της ανατομίας, του τρόπου λειτουργίας του ανθρωπίνου σώματος, της οξυδέρκειας αλλά και της θεραπευτικής του ικανότητας, ο κύριος Τερζόπουλος, με τη θεραπεία που εφαρμόζει, οδηγεί το σώμα σε επαναπρογραμματισμό και ίαση!!!

Μέσα σ΄ αυτό το χρονικό διάστημα που ακολουθώ τη θεραπεία Bowtech, πολλοί συγγενείς και φίλοι μου επισκέφτηκαν και θεραπεύτηκαν από τον κύριο Τερζόπουλο, οπότε σίγουρα θα επιβεβαιώσουν τα γραφόμενά μου!

Μάλιστα, προληπτικά αλλά και σε τραυματισμούς των παιδιών μου, εμπιστεύομαι απόλυτα τον κύριο Τερζόπουλο, γιατί πρέπει να δρούμε προληπτικά και όχι θεραπευτικά, όπως στην περίπτωσή μου!

Αγαπητέ κύριε Τερζόπουλε, φίλε Τάσο,

Σ' ευχαριστώ πολύ για ό,τι έχεις κάνει για μας!!! 

Σε εμπιστευόμαστε απόλυτα, το γνωρίζεις πολύ καλά αυτό, καθόσον φίλοι συγγενείς και γνωστοί μας, που αφήνονται στη θεραπευτική δράση του Bowtech, πρέπει ξεπερνάνε τους 30 !!!

 

- M. ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ (694 1594808)

"Ονομάζομαι Νικολέττα Μ. και εγώ -όπως και ο σύζυγός μου, Θεμιστοκλής- επισκεπτόμαστε εδώ και χρόνια το θεραπευτικό κέντρο Bowtech Center, το οποίο διευθύνει ο φυσικοθεραπευτής, κύριος Τερζόπουλος Αναστάσιος. Σε αυτό το διάστημα, εφαρμόζοντας τη μέθοδο Bowtech, μας έχει βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε διάφορα πρόσφατα και παλαιότερα προβλήματά μας, όπως προβλήματα αυχένα, μέσης, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα και πολλά άλλα, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής μας.

Προ μηνών, η κόρη μας -12 ετών- διαγνώστηκε, από ορθοπαιδικό ιατρό με κύφωση, μέσω ακτινογραφίας. Εξαιτίας του πολύ γρήγορου της ανάπτυξής της (έχει ήδη 1.68 μ. ύψος), ο γιατρός ζήτησε επανέλεγχο σε 6 μήνες, με την προοπτική διορθωτικού κηδεμόνα για την αντιμετώπιση της κύφωσής της. Εμείς, γνωρίζοντας τα ευεργετικά οφέλη της μεθόδου Bowtech στο σώμα, απευθυνθήκαμε στον κύριο Τερζόπουλο με το ερώτημα, αν μπορεί η μέθοδος να βοηθήσει το σώμα της Έμυ να διορθώσει την κύφωση, αποφεύγοντας τη χρήση του περιοριστικού κηδεμόνα. Μας είπε ότι μπορεί να βοηθήσει την Έμυ, όπως έχει βοηθήσει ήδη αρκετούς έφηβους με κύφωση- και μας πρότεινε ένα πρόγραμμα 8 συνεδριών, που κράτησε 2 μήνες (1 συνεδρία ανά εβδομάδα). Από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες, ήταν εμφανής η βελτίωση της Έμυ στη στάση και την κίνησή της.

Όταν τελείωσε το θεραπευτικό της πρόγραμμα, είχε ψηλώσει 2 πόντους και η κύφωση φαινόταν να μην υπάρχει πια. Η βελτίωση ήταν εμφανής και στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην αρχή και το τέλος της θεραπείας. Ο κύριος Τερζόπουλος, μας είπε να δώσουμε χρόνο στο σώμα να «δουλέψει» και να περιμένουμε τον ακτινολογικό επανέλεγχο. Στις αρχές Σεπτεμβρίου λοιπόν, βγάλαμε την επαναληπτική ακτινογραφία και συμβουλευτήκαμε τον ορθοπεδικό, που την παρακολουθεί, ώστε να συγκρίνει την τωρινή με την προηγούμενη ακτινογραφία. Τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά εντυπωσιακά!

Η Έμυ δεν είχε πλέον κύφωση, είχε θεραπευτεί. Ο δε ορθοπεδικός είχε μείνει άναυδος. Κοιτούσε την πρώτη ακτινογραφία, την επαναληπτική και την Έμυ, και έλεγε ότι αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει και ότι δεν το είχε ξαναδεί. Σαν μητέρα και σαν θεραπευόμενη, είμαι ευτυχής που γνώρισα τη μέθοδο Bowtech! Σ' ευχαριστούμε Bowtech, σ' ευχαριστούμε κύριε Τερζόπουλε!

 

- Ν. ΑΝΝΑ (693 8971178)