ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ » ΜΑΡΤΥΡΙΕΣΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-Φανή Γ.
 
Αθήνα, 06/06/2024,

Πρωτογνώρισα την μέθοδο BOWTECH πριν από 9 περίπου χρόνια, όταν έπαθα θλάση στον προσαγωγό στο δεξί πόδι. Έκανα συνεδρίες και πήγε πολύ καλά η αποκατάσταση. Αρχικά, όταν ήμουν σε ορθοστάτιση, το δεξί πόδι είχε απόκλιση προς τα εμπρός αρκετά εμφανή. Σιγά σιγά αποκαταστάθηκε και επανήλθε σε σχεδόν φυσιολογική θέση. Δεν έκανα θεραπείες συντήρησης και θεωρώ ότι ήταν λάθος μου. Στο σήμερα τώρα διαπίστωσα κοιτάζοντας στον καθρέπτη ότι όταν περπατούσα, το δεξί γόνατο είχε μια βλαισότητα η οποία ήταν και αντιαισθητική, και έτσι αποφάσισα να στραφώ και πάλι στην μέθοδο BOWTECH. Τ αποτελέσματα εμφανέστατα μετά από 5-6 συνεδρίες. Ένοιωσα πάρα πολύ καλύτερα στο βάδισμα. Συνεχίζω τις συνεδρίες και για ένα θέμα ελαφριάς ακράτειας. Εντυπωσιακή η διαφορά ! Αυτή την φορά όταν ολοκληρώσω τις συνεδρίες σκοπεύω να ακολουθήσω το πρωτόκολλο συντήρησης. Ευχαριστώ θερμά τον κύριο Τερζόπουλο.

 
 

-Μαριλένα Τ.

Πειραιάς 31/5/2024,

Επί σειρά ετών με ταλαιπωρούσαν μυοσκελετικά προβλήματα υγείας με κυριότερο αυτό των κηλών στην σπονδυλική μου στήλη. Το καλοκαίρι του 2023, ύστερα από μια απότομη κίνηση πιάστηκε η μέση μου και ο πόνος έφθανε μέχρι την γάμπα μου. Για τους επόμενους μήνες δεν μπορούσα ούτε να καθίσω και έμεινα, σχεδόν εξ ολοκλήρου, κλινήρης ακολουθώντας φαρμακευτικές αγωγές ακόμα και ενέσιμες. Το σύνολο των ορθοπεδικών και νευροχειρουργών που επισκέφθηκα γνωμάτευαν ότι το χειρουργείο είναι αναπόφευκτο.

Τον κ.Τερζόπουλο τον συνάντησα τον Σεπτέμβρη και από την πρώτη στιγμή με διαβεβαίωσε ότι είναι εφικτή η θεραπεία μου χωρίς φυσικά κανενός είδους επέμβαση. Τα εξαιρετικά αποτελέσματα φαίνονται ξεκάθαρα τόσο από την επαναληπτική μαγνητική που έκανα περίπου εννέα μήνες μετά της πρώτης (βρίσκεται αναρτημένη στην καρτέλα «ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ»), όσο κυρίως από την αντίδραση του ορθοπεδικού μου όταν σύγκρινε τις δύο μαγνητικές. Αφού αρχικά δυσκολεύτηκε να πιστέψει ότι η δεύτερη μαγνητική είναι δική μου, αποκάλεσε ιατρικό θαύμα την εξέλιξη της κήλης μου.

Η ευγνωμοσύνη μου για τον κ.Τερζόπουλο είναι μεγάλη καθώς εκτός από την βελτίωση της μέσης μου, έχω διαπιστώσει θετική αλλαγή στο σύνολο της υγείας μου τόσο της σωματικής όσο και της ψυχικής. Είναι ένας σοβαρός θεραπευτής και εξαίρετος επαγγελματίας, που δεν υπόσχεται, αλλά δεσμεύεται για την ολιστική ίαση ενός ασθενή. Αυτή του η βεβαιότητα πιστεύω πλέον ότι πηγάζει από την βαθιά γνώση της τεχνικής Bowtech που εφαρμόζει και την πολυετή εμπειρία του.

 
 
 
-Ειρήνη Κ.
Αθήνα, 10/04/2024
 
Είχα ένα γυναικολογικό πρόβλημα και συγκεκριμένα ενδομητρίωση. Η διάγνωση αλλά και η διαδικασία της θεραπείας ήταν μακρά και κάθε φορά κατά την έμμηνο
ρύση ένιωθα ιδιαίτερο πόνο, που με απέτρεπε από τις καθημερινές δραστηριότητές μου.
Ο κ. Τερζόπουλος και η μέθοδος bowtech με βοήθησαν πολύ. Στην αρχή ήμουν διστακτική και πίστευα πως δεν θα έβλεπα θεαματικές αλλαγές στον πόνο. Με μεγάλη μου όμως χαρά, αφού έχω ολοκληρώσει τον θεραπευτικό κύκλο μου, δηλώνω κατενθουσιασμένη και χαρούμενη, καθώς βοηθήθηκα σε μεγάλο βαθμό. Συνεχίζω τις συνεδρίες πρόληψης σε κάθε τρίμηνο και μπορώ να πω πως δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερο πόνο, ούτε ενοχλήσεις πιά. Ανυπομονώ για το ραντεβού μας κάθε φορά και ευχαριστώ από καρδιάς τον κ. Τερζόπουλο, που με τις γνώσεις και την φιλοσοφία ζωής του, με επηρέασε σε μεγάλο βαθμό προς το καλύτερο. Ήταν εκπληκτικός στην δουλειά του και πάνω από όλα άνθρωπος με όλη την έννοια της λέξης.

 

 

-Τριανταφύλλου Γιώτα

Παλλήνη, 18/03/2024 

 

Έμαθα για το Bowtech πριν από 2,5 περίπου χρόνια ψάχνοντας για θεραπείες για το σύζυγό μου που είναι με Parkinson εδώ και 6 χρόνια περίπου. Διάφορα συμβάντα δεν μας επέτρεψαν να το δοκιμάσουμε, ενώ καταφύγαμε σε άλλες θεραπείες κάποιες από τις οποίες ίσως του έκαναν και ζημιά. Τελικά πριν από 6 μήνες περίπου αποφάσισα να δοκιμάσω εγώ την θεραπεία για κάποια διά μου μυοσκελετικά θέματα. Συγκεκριμένα, κατά καιρούς είχα ενοχλήσεις έντονες με πόνους στο δεξί μέρος του σώματος που ξεκινούσαν από το κεφάλι, πονοκεφάλους, πόνους στον αυχένα, δεξί χέρι, μέση έως τον μηρό.

Απευθύνθηκα στον κ. Τερζόπουλο και ξεκινήσαμε τις θεραπείες. Από την πρώτη θεραπεία ένιωσα αρχικά να ισιώνει το σώμα μου, κοιμήθηκα τόσο καλά που είχε χρόνια να μου συμβεί. Συνεχίζοντας ένιωσα μεγάλη διαφορά στην ψυχολογία μου. Η κατάσταση του συζύγου που είχε επιβαρυνθεί τα τελευταία 2 χρόνια με είχε γεμίσει άγχος στεναχώρια την οποία με τον τρόπο και την συμπεριφορά μου του την μετέδιδα και τον επιβάρυνα. Άρχισα να είμαι πιο ήρεμη, να βλέπω τα πράγματα πιο θετικά και αυτό είχε θετική επίδραση και σε εκείνον.

Η θεραπεία μου συνέπεσε με τις δουλειές του σπιτιού για την μετάβαση στο χειμώνα, στρώσιμο χαλιών, αλλαγή κουρτινών κλπ. Όλα αυτά τα έκανα σχεδόν χωρίς καμία βοήθεια και δεν με πόνεσαν ούτε μέση ούτε χέρια, για πρώτη φορά και δεν είμαι μικρή, είμαι 70 ετών. Πρόσφατα έκανα αρκετές στον κήπο ξεχορταριάσματα, κλαδέματα και πάλι είχα για 1-2 μέρες κάποιες ενοχλήσεις, οι οποίες πέρασαν πολύ γρήγορα.Όλα αυτά είναι συνέπεια της θεραπείας  Bowtech και βέβαια του εξαίρετου θεραπευτή κ. Τερζόπουλου.Τώρα πια έχω τελειώσει τις θεραπείες  και αναμένω τις επαναληπτικές.Ήδη έχουμε ξεκινήσει και του συζύγου και παρότι η περίπτωσή του είναι πολύπλοκη και δύσκολη, διότι εκτός του Parkinson που από μόνο του είναι δύσκολη υπόθεση, υπάρχουν και μυοσκελετικά προβλήματα. Ελπίζω να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής του και να γίνει πιο λειτουργικός. Ένα γεγονός που μπορώ προς το παρόν να αναφέρω είναι ότι σε αυτήν την ηλικία, είναι 78 ετών, έβγαλε νέες φύτρες στο κεφάλι και στο μούσι του, η φαλάκρα του κοντεύει να κλείσει.Ελπίζουμε και σε πιο ουσιαστικά θέματα ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής μας.Ευχαριστώ τον κ. Τερζόπουλο γιατί μας έχει εμπνεύσει εμπιστοσύνη και πιστεύουμε ότι θα βελτιώσει τη ζωή μας.

Ευχαριστώ!

 

 

 

 

 
 
Καλίτσα Παπαχρήστου
 
Αθήνα, 24/01/2024
 
 

Γεια σας,

θέλω να σας γράψω πως έφτασα στα BOWTECH CENTER.

 

Τον Μάιο μετά από βάρος που σήκωσα έπαθα ζημιά στον αριστερό μου ώμο και είχα πολύ εντόνους πόνους. Δεν μπορούσα να το κουνήσω.

Κάθε κίνηση και έντονος πόνος.

Έκανα ακτινογραφία και κατόπιν οδηγίες του ορθοπεδικού πήγα για φυσικοθεραπείες και κάποιες ασκήσεις στο σπίτι.

Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο επίπονες ήταν.Μετά από λίγες θεραπείες αισθάνθηκα λιγο καλυτέρα αλλά δυστυχώς πάλι πονούσα το ίδιο. Έφτασα να κάνω 40 πολύ επίπονες φυσικοθεραπείες χωρίς αποτέλεσμα.

Όπου και εάν ρώτησα τι άλλο μπορώ να κάνω , μου λέγανε όλοι ότι, και εάν κάνω θα είναι επίπονο.

Αφού απελπίστηκα, άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο για θεραπείες χωρίς πόνο και στην χειρότερη να πάρω φάρμακα η και ενέσεις κορτιζόνης.

Και έφτασε η τυχερή μου ημέρα που είδα την ιστοσελίδα του BOWTECΗ CENTER και την ιστορία του.

Θεραπεία χωρίς πόνο.

Και είπα θα πάω να δω εάν είναι αλήθεια και εάν θα μπορούν να με βοηθήσουν.

Και πήγα. Γνώρισα τον Κύριο  Τερζόπουλο , ο οποίος ήταν πολύ ευγενικός , και μου τα εξήγησε όλα με λεπτομέρεια. Μου ζήτησε να κανω και μια μαγνητική να δει ακριβώς το πρόβλημα στον ώμο μου, πράγμα που έπρεπε να μου τον πουν οι προηγούμενοι.

Όπως μου τα εξήγησε ο Κύριος Τερζόπουλος έτσι ήταν ακριβώς.

Θεραπείες χωρίς πόνους και όχι μόνο στον ώμο μου αλλά από τα γόνατα μέχρι το κεφάλι.

Από την πρώτη θεραπεία είδα βελτίωση .

Αυτός  ο άνθρωπος έχει μαγικά χέρια, και έχει γνώση για τα πάντα.

Οι θεραπείες όχι μόνο με απάλλαξαν από τους πόνους αλλά  μου βελτίωσε και την στάση του σώματος.

Και το άλλο το καταπληκτικό είναι ότι κατά την διάρκεια της θεραπείας χαλαρώνεις τοσο πολύ που δεν θέλεις να τελειώσει.

Και όταν τελειώσει νιώθεις ότι βγήκες από SPA.

Ευχαριστώ τον Κύριο Τερζόπουλο που με τα μαγικά του χέρια με απάλλαξε από αυτούς τους πόνους 

Να τον έχει ο Θεός καλά και να βοηθάει κόσμο που υποφέρει.

 

Μ Φ 

Παπαχρήστου

 
 
 
-  Σιδεροκαστρίτης Τάσος
 
Αθήνα, 17/12/2023
 
Μετά από δυο χρόνια ταλαιπωρίας λόγω πελματιαίας απονευρωσίτιδας και ατελείωτες φυσιοθεραπείες που προσέφεραν μόνο προσωρινή ανακούφιση  ξεκίνησα το Bowtech σαν δοκιμή και τελικά το πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε αντιμετωπίστηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Μάλιστα ο κύριος Τερζόπουλος μέσω του ιστορικού και τη συζήτηση αντιλήφθηκε πως ένα φάρμακο που έπαιρνα για άλλο λόγο μου προκαλούσε μυική κόπωση  και δεν άφηνε επίσης το σώμα να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τα πέλματα, πράγμα το οποίο επιβεβαιώθηκε με το που σταμάτησα τη λήψη του.  Από την πρώτη κιόλας συνεδρία η διαφορά ήταν εμφανής και και η βελτίωση συνεχόμενη. Μπορώ να πω ότι μετά από λίγες μόλις συνεδρίες ο κύριος Τερζόπουλος κατάφερε οτι δεν κατάφεραν φυσιοθεραπευτές και ορθοπεδικοί δυο χρόνια τώρα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Bowtechcenter.
 
 
 - Πέτρου Αργυρούλα
    Εκπαιδευτικός 
 
 Ρόδος, 16/11/2023
 
 
Τον Οκτώβρη του 2021, και μετά από μια απότομη κίνηση, αισθάνθηκα έναν πόνο στο δεξί μου πόδι, στο ύψος της κλείδωσης του μηρού.
Αρχικά δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία, καθώς θεώρησα ότι θα περάσει.
Όταν μετά από μερικές μέρες, που ο πόνος χειροτέρευε έφτασα στο σημείο να κουτσαίνω από  τον πόνο, επισκέφτηκα ορθοπαιδικό.
Από τον Νοέμβριο του 2021 μέχρι τον Απρίλιο του 2022, έκανα δύο μαγνητικές, επισκέφτηκα τρεις ορθοπεδικούς, πήρα  πολύμηνη φαρμακευτική αγωγή, με πενυχρά αποτελέσματα.
Το φθινώπορο του 2022 και ενώ ο πόνος είχε επανέλθει στην αρχική του ένταση μια καλή φίλη και συνάδελφος μου μίλησε για τον κύριο Τερζόπουλο και την μέθοδο Bowtech.
Ομολογώ ότι ήμουν δύσπιστη. Ήμουν όμως και πολύ απογοητευμένη. Έτσι τελικά επικοινώνησα και έκλεισα ραντεβού με τον κ.Τερζόπουλο.
Μετά από 4 συνεδρίες σε διάστημα δύο μηνών, άρχισα ξανά το γυμναστήριο μου και επέστρεψα στις καθημερινές μου δραστηριότητες.
Απίστευτo; Kαι για μένα έτσι φαινόταν, αλλά τελικά ήταν αληθινό.
 
 
- Κίτσου Χαρά
 
Αθήνα, 26/07/2023
 
 
Η πρώτη μου επαφή μου με το Bowtech ήρθε μετά από τη θετική εμπειρία μιας πολύ καλή μου φίλης, η οποία επωφελήθηκε στα  σύνθετα μυοσκελετικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.Εφτασα στο Bowtech Center με τεράστια ανάγκη και ταυτόχρονα μεγάλη ελπίδα να θεραπεύσω μια σύνθετη συνθήκη που με ταλαιπωρούσε για μια δεκαετία τόσο σε σωματικό όσο και ψυχολογικό επίπεδο: κακή στάση σώματος, κήλες στον αυχένα οι οποίες συνοδευόταν με χρόνιο πόνο και ημικρανίες, δυσκολία στην κίνηση, ήπια σκολίωση και κήλες στη μέση. Η ζεστή υποδοχή, η επεξηγηματική  στάση κι ο επαγγελματισμός του κου Τερζόπουλου με βοήθησαν να αισθανθώ ασφάλεια κι εμπιστοσύνη στη διαδικασία με αποτέλεσμα να αφεθώ. Στην πρώτη συνεδρία ένιωσα απόλυτη αποφόρτιση και χαλάρωση- μια αίσθηση πολύ πρωτόγνωρη κι ανακουφιστική. Εντυπωσιάστηκα από το γεγονός ότι η ελάχιστη παρέμβαση φέρνει μέγιστη επίδραση χωρίς επώδυνες ή πολύωρες διαδικασίες. Σε κάθε επόμενη συνεδρία παράλληλα με την χαλάρωση και την ανακούφιση ερχόταν να προστεθεί μια διαρκή βελτίωση ολιστικά στον οργανισμό μου.
Στη δεύτερη συνεδρία άρχισε να λύνεται ο αυχένας, να μαλακώνει η δυσκαμψία με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η στάση του σώματος και να μειώνονται ο πόνος. Στις επόμενες συνεδρίες  παρατήρησα βελτίωση στη μέση. Η πολύωρη καθιστική στάση λόγω της εργασίας μου δεν άφηνε πια την ίδια αίσθηση επιβάρυνσης.  Η ορθή στάση του σώματος έχει πια κατακτηθεί και η προηγούμενη  πιο κυρτή, κλειστή στάση δεν είναι πια βολική και το ίδιο σώμα μου την αναγνωρίζει, αντιδρά και επαναφέρει την υγιή.  Παρόλο που δεν είχα σκεφτεί ότι το bowtech μπορεί να έχει ευεργετική επίδραση στο μεταβολισμό ή το λεμφικό σύστημα το σώμα μου φαίνεται ότι μπήκε σε τροχιά υγιούς λειτουργίας. Ξεκόλλησε η ζυγαριά, λειτουργεί η διατροφή αποτελεσματικά και μειώθηκε αρκετά το αίσθημα δυσφορίας από το πρήξιμο και επήλθε ένα αίσθημα υγείας κι εφορίας. Αναμένω κάθε εβδομάδα την επόμενη συνεδρία για να συνεχίσω να βελτιώνομαι.Μετά τη δική μου θετική θεραπευτική εμπειρία για την οποία νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη συνιστώ ανεπιφύλακτα τόσο την ίδια την μέθοδο όσο και τα 'μαγικά' θεραπευτικά χέρια του κου Τερζόπουλου.
 
 
 
- Μαργαρίτης Γιώργος 
 
Κατερίνη, 20/06/2023
 
Είμαι πατέρας ενός αγοριού 9 χρόνων που στις 10 Ιουνίου του 2022 διαγνώστηκε με σκολίωση και με ακετές μοίρες για την ηλικία του.Ξεκινήσαμε να κάνουμε Βοwtech με τον Κ. Τερζόπουλο Αναστάσιο που γνωρίζω πολλά  χρόνια και ξέρω ποσό  εξαίρετος επαγγελματίας είναι.  Στην επαναληπτική μέτρηση που έγινε  στις 15 Ιουνίου προς  μεγάλη έκπληξη δική μας  και του γιατρού η σκολίωση δεν υπήρχε πλέον . Η Bowtech είναι  κατάπληκτη  μέθοδος. Και θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας στον θεραπευτή πλέον της καρδιάς μας."
 
 
 
- Τζαγκαράκη Χαρά
 
Αθήνα,  26/04/2023

"Πριν από λίγα χρόνια επισκέφτηκα το κέντρο bowtech του κ. Τερζόπουλου γιατί αντιμετώπιζα πόνους στα χέρια και γενικά μυοσκελετικούς πόνους. Επειδή είχα κάνει ήδη εγχείρηση καρπιαίου σωλήνα δεν ήθελα να  υποτροπιάσει και το άλλο χέρι και να υποβληθώ σε νέα εγχείρηση όποτε και  αποφάσισα να ακολουθήσω άλλο τρόπο θεραπείας. Συγγενής μου μου συνέστησε τη θεραπεία μέσω bowtech και ψάχνοντας βρήκα το ιατρείο του κ. Τερζόπουλου. Από την πρώτη συνεδρία είδα αποτελέσματα .Μετά το τέλος του κύκλου θεραπειών οι πόνοι είχαν σταματήσει και μέχρι και σήμερα δεν αντιμετώπισα ξανά πρόβλημα .Όποτε και τώρα μετά από πρόβλημα στο γόνατο έχω ξεκινήσει πάλι θεραπεία με  κ. Τερζόπουλο και από την πρώτη συνεδρία οι πόνοι μειώθηκαν και η κινητικότητα του ποδιού επανέρχεται. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους γιατί είναι ένας τρόπος θεραπείας ανώδυνος χωρίς φάρμακα και βλέπεις αποτέλεσμα άμεσα το οποίο κρατάει μακροχρόνια.

 

- Μαίρη Νικολάου,

Αθήνα, 01/12/22

Κατόπιν ενός ατυχήματος που είχα, 3 χρόνια μετά από επέμβαση σπονδυλοδεσίας, απευθύνθηκα στον κ. Τερζόπουλο για αποκατάσταση βλαβών στην σπονδυλική μου στήλη. Ακολούθησα πιστά το πρωτόκολλο θεραπειών που μου συνέστησε και εντός διαστήματος 7 εβδομάδων τα προβλήματα υπεχώρησαν και υπήρξε πλήρης αποκατάσταση. Τελειώνοντας τις θεραπείες μου, και ακολουθώντας το πρόγραμμα πρόληψης από προσωπική επιλογή συνέχισα άπαξ μηνιαίως διότι θεωρώ ότι είναι μια μέθοδος η οποία «κτίζει» εκ νέου το σώμα μου και βοηθά στο να ανταπεξερχόμεθα με τον καλύτερο τρόπο στις όποιες καταπονήσεις και ατυχήματα συμβαίνουν.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτήν τη μέθοδο και θέλω να εκφράσω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου καθώς και την εκτίμηση μου στον κ. Αναστάσιο Τερζόπουλο και το Bowtech Center.

 

- Μέλια Αργυροπούλου,

Κατερίνη, 21/11/22

Διαγνώστηκα με ψωριασική αρθρίτιδα σε μικρή ηλικία. Πέρασαν 33 χρόνια με αυτή την ασθένεια. Η καθημερινότητά μου δεν ήταν εύκολη γιατί ο πόνος ήταν καθημερινός και με εξάρσεις. Δυσκαμψία σε όλες σχεδόν τις αρθρώσεις, χέρια καρποί, δάχτυλα, γόνατα, ώμοι, κλείδα, αυχένας και αστράγαλοι. Ήταν αδύνατον κάποιες φορές να αυτοεξυπηρετηθούν ακόμη και οι πιο βασικές ανάγκες. Οι δείκτες φλεγμονής παρέμεναν αυξημένοι λαμβάνοντας όλα αυτά τα διαστήματα πολλά φάρμακα αρκετές θεραπείες και αντιφλεγμονώδη. Το 2021 ένας φίλος μου μίλησε για την μέθοδο Bowtech με θεραπευτή τον Τάσο Τερζόπουλο και μου είπε αν θέλω να δοκιμάσω τη συγκεκριμένη θεραπεία. Συμφώνησα σε αυτό γιατί σκέφτηκα πόσο θέλω να έχω μία καλή ποιότητα ζωής και έτσι επικοινώνησα και συναντήθηκα με τον κύριο Τερζόπουλο. Πριν όμως  συναντηθώ μαζί του είναι αλήθεια ότι ήμουν λίγο δύσπιστη στην αρχή, ήθελα όμως να το δοκιμάσω για να κάνω το καλύτερο για τον εαυτό μου. 

Ξεκίνησαν οι θεραπείες και κάθε φορά ο Τάσος μου μιλούσε για τη μέθοδο και πως να χειρίζομαι το σώμα μου σύμφωνα με αυτά που έκανε  στη θεραπεία .Τόσο όσο.

Όλα θέλουν το χρόνο τους. Όλα.

Μετά από 4 μήνες περίπου ίσως και λιγότερο το σώμα μου άρχισε ανά τακτά διαστήματα να βελτιώνεται, άρχισε να φεύγει το βάρος του πόνου, γύριζα με ευκολία τον αυχένα μου δεξιά-αριστερά και σήκωνα τα χέρια μου ψηλά. Άρχισα να ξανά ζωγραφίζω, να κάθομαι και να σηκώνομαι με άνεση και να περπατάω στο βουνό. Σε κάθε θεραπεία ο Τάσος με ενθάρρυνε δίνοντας μου πληροφορίες για τη συνεχή βελτίωση.

Μετά από έναν χρόνο θεραπειών η  υγεία μου πήγε προς το καλύτερο. Ο Τάσος γνώριζε την εξέλιξη, ήξερε πολύ καλά ότι θα συμβεί πριν ακόμα συμβεί με το δικό μου σκεπτικό! 

Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη. Ευχαριστώ! 

 

- Βίκυ Ζ.,

Αθήνα, 27/10/22

"Επισκέφθηκα το γραφείο του κυρίου Τερζόπουλου μετά από μια σοβαρή υποτροπή που εμφάνισα από σπαστικό ραιβόκρανο σε δυστονία η οποία είχε ως αποτέλεσμα να μη μπορώ να κλείσω το στόμα μου και φυσικά πολυ πόνο. Το σπαστικό ραιβόκρανο το είχα 5 χρόνια και είχα δοκιμάσει τα πάντα και οποιαδήποτε εναλλακτική θεραπεία. Φυσικά παράλληλα έκανα και botox όπως απαιτείται σε τέτοιες περιπτώσεις. Από την πρώτη συνεδρία κιόλας είδα διαφορά, καταρχάς έκλεισε το στόμα μου και όσο περνούσε ο καιρός ήμουν όλο και καλύτερα. Μετά από 5 μήνες έκανα μια υποτροπή η οποία αποδείχθηκε ότι την προκάλεσε η φαρμακευτική αγωγή που συνέχισα να παίρνω για την αντιμετώπιση του προβλήματος αφού όταν πέρασε η επίδραση της ήμουν πολύ καλύτερα και πλέον μετά από τόσα χρόνια σταμάτησα τελείως. Συνεχίζω πιο αραιά τις συνεδρίες με τον κύριο Τερζόπουλο, και όσο περνάει ο καιρός νιώθω ότι μπορεί και να φτάσω στο σημείο που ήμουν πριν εμφανίσω το πρόβλημα αυτό. Οι φρικτοί μόνιμοι πόνοι που είχα έχουν μειωθεί στο ελάχιστο, κάτι που πίστευα ότι δε θα συμβεί ποτέ. Και παράλληλα βλέπω και αλλαγές σε άλλα προβλήματα που είχα όπως π.χ. δυσμηνόρροια. Έχω σταματήσει να πονάω όσο πονούσα, κάτι το οποίο επίσης με ταλαιπωρούσε χρόνια και είμαι λειτουργική εκείνες τις μέρες. Μετά από τις βελτιώσεις που έχω δει εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μη μπορεί να βοηθηθεί από αυτή την τεχνική! "

 

 

- Γ. Π.,

Αθήνα, 19/10/22

Ξεκίνησα το Bowtech σαν δοκιμή να δω αν θα με βοηθήσει με τα ορθοπεδικά μου θέματα και τα θέματα ισορροπίας που έχω. Μετά από 6 μήνες θεραπειών όχι μόνο έχω ξεπεράσει πόνους στα γόνατα και τους αστραγάλους αλλά έχει βελτιωθεί σημαντικά και ο ύπνος μου! Η χαλάρωση που βιώνω κατά τηδ ιάρκεια της θεραπείας έχει περάσει και στο βραδινό μου πρόγραμμα και έτσι με παίρνει ύπνος πολύ πιο νωρίς και είναι συνεχής μέχρι το πρωί (κάτι που δεν ίσχυε).

 

 

- Ε. Κ.,

Θεσσαλονίκη, 12/07/22

Περίπου  7 χρόνια είχα σπασμούς (τρόμο) πάνω από τον αυχένα, στο πίσω μέρος του κρανίου, όταν ήμουν σε στάση ηρεμίας ξαπλωμένη. Επισκέφθηκα 4 νευρολόγους, έκανα ενέσεις botox, πήγα σε ορθοπεδικούς, φυσικοθεραπευτές, φυσίατρο ο οποίος με βοήθησε στον πόνο, όχι στον τρόμο, σε ρευματολόγο, όπου έλεγξε τα πάντα. Βασικά δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι είναι αυτό που έχω, γιατί δεν είχα τρόμο σε άλλα σημεία του σώματος χέρια κτλ., ούτε κάποια άλλη ασθένεια όπως Parkinson. Έκανα αξονική εγκεφάλου , θώρακος…. Βασικά δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι είναι αυτό που έχω. Εκεί που είπα δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνω, κατά καλή μου τύχη διάβασα για το Bowtech και τον κύριο Τερζόπουλο! Ήμουν διστακτική να μπω πάλι σε άλλη διαδικασία, πείστηκα όμως διαβάζοντας τις μαρτυρίες όλων σας και σας ευχαριστώ πολύ!

Μετά από 5 συνεδρίες, έχω σχεδόν απαλλαχτεί από τους σπασμούς!! Ο κύριος Τερζόπουλος ακούει με προσοχή το λόγο που τον επισκέπτεσαι, είναι ευγενικός, δεν υπόσχεται…πράττει! Αυτό που μου αποπνέει είναι εμπιστοσύνη και ότι έχει ως σκοπό της ζωής του, να θεραπεύει τους συνανθρώπους του!

Τα λόγια φτωχά να περιγράψουν την ευγνωμοσύνη μου κύριε Τερζόπουλε.

 

 

 

- Τούλα Γ.,

Αθήνα, 27/06/22

Την πρώτη φορά που επισκέφθηκα τον κ. Τερζόπουλο για να κάνω συνεδρίες Bowtech ήταν μετά από σύσταση φίλου. Χωρίς να πιστεύω ότι έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα είχα τα πάντα. Δηλαδή πονούσαν τα χέρια, η πλάτη και τα πόδια μου και είχα διαγνωσμένη οστεοπόρωση. Είχα επίσης πρόβλημα τριχόπτωσης και απογύμνωσης δοντιών. Μετά από 14 συνεδρίες φάνηκαν τα αποτελέσματα που φάνηκαν για την οστεοπόρωση , βγάζω καινούριες φύτρες στα μαλλιά αν και είμαι 60 ετών και αισθάνομαι το σώμα μου πολύ καλύτερα και με ενέργεια. Τέλος, ο οδοντίατρος μου είπε ότι έχει μείνει στάσιμη η απογύμνωση δοντιών και δεν έχω φλεγμονές. Ευχαριστώ τον κ. Τερζόπουλο, να είναι καλά για να βοηθάει και εμάς.

 

- Μαρία Κ., (δασκάλα χορού)

Αθήνα, 12/05/22

Τον κύριο Τερζόπουλο τον επισκέπτομαι κοντά 15 χρόνια. Έχει βοηθήσει εμένα τον γιο μου και όποιον φίλο μου και συγγενή που έχω στείλει. Έχοντας κληρονομικότητα σε αυτοάνοσα νοσήματα κάνω τακτικά προληπτικές εξετάσεις. Το 2018 σε έναν τέτοιο προληπτικό έλεγχο βρέθηκαν ανεβασμένοι ανοσολογικοί δείκτες που ο γιατρός μου ήταν σίγουρος ότι τα επόμενα 2-3 χρόνια θα εμφάνιζα τουλάχιστον ένα αυτοάνοσο νόσημα. Το Μάρτιο έκανα ξανά της ίδιες εξετάσεις. Όχι μόνο δεν έχω εμφανίσει κάποιο αυτοάνοσο αλλά όλοι οι δείκτες είναι πλέον φυσιολογικοί. Ο γιατρός μου σάστισε στην εικόνα των αποτελεσμάτων γιατί δεν το περίμενε αλλά και ούτε μπορούσε να εξηγήσει το πως. Εγώ όμως γνωρίζω ότι η Bowtech είναι η αιτία. Πραγματικά πιστεύω ότι υπάρχει λύση σε κάθε πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο καθένας μας..

 

- Χαραλάμπους Μαργαρίτα

Αθήνα, 08/02/22

Για το Bowtech Center και τον κύριο Τερζόπουλο, έμαθα από το διαδίκτυο. Έχοντας μυοσκελετικά προβλήματα , αυχενικό και κύστες Tarlov στο ιερό οστό και έχοντας δοκιμάσει πολλές φυσικοθεραπείες χωρίς αποτέλεσμα, με 5 συνεδρίες με τον κ. Τερζόπουλο νιώθω καλύτερα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους.

 

- Καλογήρου Χρήστος

Αθήνα, 13/10/21

H γνωριμία μου με τον Κ. Τερζόπουλο ξεκίνησε κατόπιν σύστασης προσωπικού φίλου o οποίος με προέτρεψε να δοκιμάσω τη μέθοδο Bowtech, έχοντας ο ίδιος θετική εμπειρία. Οφείλω να ομολογήσω ότι αρχικά ήμουν αρκετά διστακτικός και επιφυλακτικός αναφορικά με το αποτέλεσμα που θα μπορούσε να αποφέρει μια ολιστική θεραπευτική μέθοδος. Αρχικά ο λόγος που επικοινώνησα με τον Κ. Τερζόπουλο ήταν για να αντιμετωπιστούν τα επείγοντα προβλήματα που αντιμετώπιζε η μητέρα μου τόσο στον ώμο της όσο και στο πόδι της ως αποτέλεσμα μιας πρόσφατης εγχείρησης. Στην πορεία αποφάσισα ότι είχε έρθει η ώρα να καταπολεμήσω αντίστοιχο πρόβλημα που είχα στον ώμο και με ταλαιπωρούσε για χρόνια.

Έχοντας πια προσωπική εμπειρία από την μέθοδο του Κ. Τερζόπουλου μπορώ να πω ότι η δύναμη του έγκειται στα χέρια του και στο μυαλό του! Ολοκληρώνοντας δέκα συνεδρίες, είδα αισθητή μείωση του πόνου στο ώμο μου και αντίστοιχη βελτίωση στις κινήσεις που μπορούσα να κάνω. Όσον αφορά την μητέρα μου, αν και συνεχίζει την θεραπεία της, έχει σημαντική βελτίωση στην κινητικότητα και γενικότερα στην καθημερινότητα της. Η ολιστική αντιμετώπιση του Κ. Τερζόπουλου βοήθησε επίσης στην αντιμετώπιση δευτερευόντων προβλημάτων της όπως αυχενικό και ζαλάδες.

Συστήνω ανεπιφύλακτα τον φίλο Τάσο και την μέθοδο Bowtech καθώς παράγει απτά αποτελέσματα που βοηθούν την καθημερινότητα μου. 

 

 

- Α.Κ.

Αθήνα, 16/09/21

Ο γιος μου 12 ετών ύστερα από παρότρυνση της γιαγιάς του, η οποία είχε προσωπικά οφέλη από τη θεραπεία Bowtech, ήρθε στο Bowtech Center να κάνει μια θεραπεία για την ανάπτυξη του. Ύστερα από έναν ολοκληρωμένο κύκλο θεραπειών το αποτέλεσμα πραγματικά έδειξε την αποτελεσματικότητα της θεραπείας αφού ο μικρός μου μπόρεσε να «ξαναμπεί» στις βασικές καμπύλες ανάπτυξης δίχως να χρειάζεται να πάρει ορμόνες για την ανάπτυξη του. Ευχαριστούμε πολύ για όλα!!!
 

 

- Γαριβάλδη Μαρίλια

Κατερίνη, 08/04/21

Το Bowtech center μου το πρότεινε μια φίλη που επισκέπτεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα το κο Τερζόπουλο για να διατηρεί τη σωματική και ψυχική της ευεξία.
Ήρθα με συμφητική θυλακίτιδα (σύνδρομο παγωμένου ώμου), από το οποίο υπέφερα 4 μήνες από έντονους πόνους και σοβαρό πρόβλημα στη κίνηση,  με αποτέλεσμα τη σημαντική δυσκολία στις καθημερινές μου δραστηριότητες και συνεχή αϋπνία.
Ολοκλήρωσα τη θεραπεία μου κάνοντας 13 συνεδρίες βλέποντας σημαντική βελτίωση.
Πλέον κοιμάμαι πολύ καλύτερα, έχοντας μειωθεί κατά πολύ οι πόνοι κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Επίσης έχει βελτιωθεί σημαντικά η κίνηση του χεριού μου. Έχει αλλάξει η καθημερινότητα μου προς το καλύτερο.
Βέβαια η περίπτωση μου απαιτεί προσωπική καθημερινή δραστηριότητα με συγκεκριμένες ασκήσεις για να επανέλθει τελείως.
 
Συστήνω τη μέθοδο Bowtech ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα τη χρησιμοποιήσω και στο μέλλον.
 

 

- Κότσαλη Μαρία

Κατερίνη, 26/03/21

Η μέθοδος  Bowtech με  βοήθησε παρα πολύ να  αντιμετωπίσω διαφορά μυοσκελετικά  προβλήματα που είχα .Ημικρανιες , αυχενικό, προβλήματα στα γόνατα  στην μέση . Κάνω παρά πολλά χρόνια και  πραγματικά δεν την αλλάζω με τίποτα , γιατί πριν γνωρίσω τον Τερζόπουλο Αναστασίο  και την μέθοδο του ,είχα δοκιμάσει διάφορες  άλλες μεθόδους αλλά δε με βοήθησαν.

Επίσης να αναφέρω ότι ο γιος μου που έχει εκ γεννηθείς θυροειδή και κάνει Bowtech σχεδόν απο ενός έτους έχει βοηθηθεί παρά πολύ και στο να είναι σταθερός  αλλά κ πολύ στην ψυχολογία του .Σε όποιον φίλο μου και συγγενή μου έστειλα για να κάνει αυτή τη μέθοδο έμεινε πάρα πολύ ευχαριστημένος.Πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει όλοι να δοκιμάσουν να κάνουν Bowtech  από τα χέρια του ‘ Μάγου ‘ ,όπως λέει ο γιος μου τον Τερζόπουλο Αναστασιο ...

Δεν την αλλάζω με τίποτα  !!!!!

 

- Καρρά Μαρίνα, (6977215187)

Αθήνα, 16/03/21

Ύστερα από 20 μέρες ακινητοποίησης λόγω προβλήματος στη μέση, διάβασα για τον κύριο Τερζόπουλο στο διαδίκτυο. Μου έκαναν εντύπωση οι μαρτυρίες των ασθενών του και αποφάσισα να τον επισκεφθώ έχοντας πολλές ελπίδες. Στην πρώτη συνεδρία μου είπε ότι σε 72 ώρες θα δω μεγάλη βελτίωση και πράγματι όπως ακριβώς μου το είπε σε 3 ημέρες είχα βελτίωση 50%. Μετά την 2η συνεδρία ήμουν σχεδόν τελείως καλά. Μετά από την ολοκλήρωση του κύκλου συνεδριών έκανα γενικές εξετάσεις και οι τιμές ήταν όλες βελτιωμένες. Ευχαριστώ τον κ. Τερζόπουλο και ευχαριστώ και το Θεό που υπάρχει ο κ. Τερζόπουλος.

 

 

- Βαμβακά Φ.

Αθήνα, 21/10/20

Έχοντας μια συλλογή από αντισώματα διαφόρων αυτοάνοσων (όπως θυροειδίτιδα Hashimoto, ερυθηματώδης λύκος κλπ.) παρατήρησα ότι μετά από αρκετές συνεδρίες Bowtech τα αντισώματα όχι μόνο σταθεροποιήθηκαν αλλά εμφάνισαν σημαντική πτωτική ταση όπως φαίνεται στις πρόσφατες εξετάσεις.

 

- Καρανικόλας Μιχάλης 

Αθήνα, 15/09/20

Μετά από σειρά φυσιοθεραπειών και φαρμακευτικής αγωγής χωρίς καθόλου επιτυχία αποφάσισα να δοκιμάσω το Bowtech.

Μετά την πρώτη συνεδρία είχα μια αισθητή βελτίωση (μείωση πόνου) και θεώρησα ότι ίσως ήταν σύμπτωση (μεταχρονολογημένο αποτέλεσμα προηγούμενης αγωγής).  Συνέχισα το Bowtech και παρατήρησα ότι λίγες μέρες μετά από κάθε συνεδρία η βελτίωση ήταν ραγδαία, μέχρι που ο πόνος έγινε απλή ενόχληση (3η-4η συνεδρία) και μετά εξαφανίστηκε τελείως. Συνέχισα τις συνεδρίες λόγω του φόβου μου μήπως υποτροπιάσω και με την καθοδήγηση του κ. Τερζόπουλου  παράλληλα εστιάσαμε σε δευτερεύοντα προβλήματα (χρόνιες μικρο-ενοχλήσεις) που είχα.

Τα αποτελέσματα του Bowtech είναι εκπληκτικά. 

 

- Χριστοδούλου Χ. 

Αθήνα, 08/09/20

Ήρθα για πρώτη φορά το 2015 για να αντιμετωπίσω προβλήματα αυχένα- πλάτης και άλλα μυοσκελετικά. Πήγα πολύ καλά και ο χειμώνας πέρασε χωρίς πόνους στον αυχένα. Πριν ένα χρόνο περίπου το 2019 ανέφερα στον κ. Τερζόπουλο το αλλεργικό άσθμα που είχα. Μετά από ένα κύκλο θεραπειών με τη μέθοδο Bowtech ο χειμώνας πέρασε χωρίς εισπνεόμενα φάρμακα, αντιβίωση και πυρετούς που συνήθως με ταλαιπωρούσαν.  Αυτά τα αποτελέσματα  δεν οφείλονται μόνο στη θεραπεία αλλά και στον θεραπευτή, κ. Τερζόπουλο, που με το αμείωτο ενδιαφέρον του για τους ασθενείς του επιλέγει το καλύτερο θεραπευτικό πρόγραμμα. Φυσικά συνεχίζω τις προληπτικές θεραπείες αφού τα θετικά αποτελέσματα διατηρούνται.

 

- Β.  Π.  (6977069273)  

Θεσσαλονίκη, 28/07/20

Τα τελευταία 5 χρόνια ταλαιπωρούμαι με κάποια προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το νευρικό σύστημα, έντονοι πόνοι στην αριστερή πλευρά του σώματος ,θώρακας, χέρι, πόδι, μεγάλες κρίσεις αδυναμίας, κόπωση, μειωμένη αντοχή, αϋπνία. Δοκίμασα διάφορες θεραπείες κλασσικές και εναλλακτικές, τον Μάιο του 2019 έμαθα για τη θεραπεία bowtech και ξεκίνησα αμέσως. Η ποιότητα της ζωής μου έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, έχω γίνει πιο λειτουργική και μπορώ να κάνω πολλά πράγματα μέσα στη μέρα. Μάλιστα, σε ένα τεστ μυϊκής δύναμης που έκανε  η νευρολόγος μου την βρήκε βελτιωμένη κατά 170% συγκριτικά με την προγενέστερη.

Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Τερζόπουλο γιατί δε βοήθησε μόνο εμένα αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μου, μεταξύ αυτών, το εξάχρονο παιδί μου που αντιμετωπίζει άσθμα, τα επεισόδια μειώθηκαν και τα φάρμακα ελαττώθηκαν.

 

 

- Ποντικός Γιάννης 

Αθήνα, 26/02/20

Κατά τη διάρκεια αθλητικής μου δραστηριότητας και συγκεκριμένα καλαθοσφαίρισης, έπαθα ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού. Μετά από επίσκεψη σε αρκετούς γιατρούς όλοι μου σύστησαν το χειρουργείο. Έτσι λοιπόν σκέφτηκα να δοκιμάσω τη μέθοδο Bowtech στα κέντρα του κυρίου Τερζόπουλου τον ποιον γνώριζα από την βοήθεια που είχε προσφέρει στον νεογέννητο γιο μου που γεννήθηκε με ραιβόκρανο και τον βοήθησε να θεραπευτεί με μόνο λίγες συνεδρίες χωρίς να τον πονέσει και να τον ταλαιπωρήσει καθόλου. Έτσι λοιπόν τον επισκέφθηκα και μου είπε ότι σε 3 μήνες θα παίζεις μπάσκετ οπως πριν και μου φάνηκε απίστευτο. Αλλά αποδείχθηκε ότι ήξερε τι έλεγε γιατί έτσι ακριβώς συνέβει. Σήμερα παίζω μπάσκετ κανονικά όπως έπαιζα πριν την ρήξη του πρόσθιου χιαστού. Συστήνω ανεπιφύλακτα τη μέθοδο bowtech και τον κύριο Τερζόπουλο.

 

- Ταμπάκη Κλαίρη 

Αθήνα, 19/02/20

Ήρθα για ένα πρόβλημα στη μέση μου ήπιας οξύτητας, το οποίο μετά από 10 συνεδρίες είχε μια βελτίωση περίπου 70% και συνεχίζει έτσι. Το πιο αναπάντεχο όμως είναι ότι μετά τη θεραπεία απαλλάχτηκα εντελώς από τις ημικρανίες που με ταλαιπωρούσαν χρόνια

 

- Ε. Βουράνη

Αθήνα, 23/10/19

Τον κ. Τερζόπουλο τον γνώρισα πριν από 12 περίπου χρόνια όταν έκανα θεραπεία για κάποια δικά μου προβλήματα υγείας. Πριν 1 χρόνο περίπου έφερα τον αδελφό μου  που αντιμετώπιζε για πολλά χρόνια, νεανικό Πάρκινσον. Οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν στο εξωτερικό που έμενε, του σύστησαν να κάνει μια επέμβαση σοβαρή στο κεφάλι του, που θα τον βοηθούσε να σταματήσει τα έντονα συμπτώματα που είχε (π.χ. τρέμουλο, σπασμούς κλπ.). Επίσης έπαιρνε βαριά φάρμακα και αντιμετώπιζε βαριά κατάθλιψη. Η επέμβαση ήταν ανεπιτυχής και τα προβλήματα χειροτέρεψαν.

Σκέφτηκα να δοκιμάσουμε τη μέθοδο Bowtech, μήπως βελτιωνόταν η κατάσταση του. Πράγματι από την 3η συνεδρία άρχισε να φαίνεται μια πολύ μικρή βελτίωση. Καθώς προχωρούσαμε τις συνεδρίες βλέπαμε όλο και περισσότερη βελτίωση σωματική και ψυχολογική. Το τρέμουλο σχεδόν εξαφανίστηκε, και αυτό τις περισσότερες φορές οφειλόταν σε ψυχολογικούς παράγοντες. Η επέμβαση του είχε δημιουργήσει έντονα κινητικά προβλήματα. Ακόμα δυσκολευόταν να φάει και να καταπιεί με αποτέλεσμα να αδυνατίσει πάρα πολύ, και είχε επηρεάσει την ομιλία του. Όλα αυτά έχουν διορθωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Περπατάει πολύ καλά, μιλάει αρκετά καθαρά, και η ψυχολογική του κατάσταση έχει βελτιωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Τέλος έχει επανέλθει η λογική του σκέψη σε ικανοποιητικό βαθμό. Η θεραπεία βρίσκεται σε εξέλιξη. Ευχαριστούμε τον κ. Τερζόπουλο που μας βοήθησε μέσω της θεραπείας του.

 

-Πατρώνης Γιώργος (698 0656524‬)

Αθήνα, 17/10/19

Η γνωριμία μου με τον κ. Τερζόπουλο έγινε μέσα στο 2016. Ξεκίνησε ως επαγγελματική συνεργασία και στην πορεία εξελίχθηκε σε μια πολύ καλή γνωριμία. Μετά από περίπου ένα χρόνο, πάνω σε μια «ανθρώπινη» κουβέντα που είχαμε για το τι και πως συμβαίνει στη ζωή μας του ανέφερα ότι έχω κάποια τρεχάματα με τη μικρή μου κόρη, που ήταν 4 χρονών τότε, και παρουσίασε στραβισμό και αστιγματισμό. Το αποτέλεσμα μετά από 1,5 χρόνο επισκέψεων σε δημόσιο νοσοκομείο εκτός από ταλαιπωρία, κλείσιμο ματιού και καθημερινή χρήση γυαλιών το πρόβλημα διογκωνόταν μιας και είχαμε αλλάξει 3 φορές γυαλιά, περνώντας και τον 4 βαθμό αστιγματισμού. Μετά την πρόταση του κ. Τερζόπουλου να βοηθήσει τη  μικρή, από τη 2η μόλις συνεδρία  η διαφορά ήταν ορατή. Στην  3η συνεδρία η μικρή από μόνη της αποφάσισε ότι με τα γυαλιά δεν βλέπει, ενώ χωρίς αυτά βλέπει πολύ καλύτερα.

Με αποτέλεσμα μετά από 7 συνεδρίες δηλαδή 7 εβδομάδες , να βελτιωθεί ο στραβισμός κατά 80% τουλάχιστον. Μέχρι σήμερα , 2 χρόνια μετά, καθημερινά υπάρχει βελτίωση δίχως να παρουσιάζεται σοβαρό πρόβλημα και στον αστιγματισμό. Τελειώνοντας να σημειωθεί ότι μετά τη θεραπεία του κ. Τερζόπουλου έγινε το προγραμματισμένο ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο. Εκεί διαπίστωσαν και οι ίδιοι ότι ενώ με τα γυαλιά που της έδωσαν έβλεπε 6 στα 10 σύμβολα, χωρίς καθόλου γυαλιά έβλεπε 100% δηλαδή 10/10 σύμβολα στον πίνακα οράσεως. Μετά από αυτή την προσωπική εμπειρία, προτείνω ανεπιφύλακτα στον οποιονδήποτε και για οτιδήποτε να εμπιστευθεί τη μέθοδο Bowtech και τον κ. Αναστάσιο Τερζόπουλο.

 

-Αναστασία Μ. 

Αθήνα, 29/05/19

Για περίπου 6 μήνες υπέφερα από συνεχόμενους πόνους που ξεκινούσαν από την περιοχή του αυχένα, καταλάμβαναν όλο το αριστερό τμήμα της πλάτης και κατέληγαν στο αριστερό μου χέρι, λόγω μεγάλης δισκοκήλης στην Α5-Α6 αυχενική μοίρα. Αφού προσπάθησα να το αντιμετωπίσω με φαρμακευτική αγωγή και συμβατικές φυσικοθεραπείες (κατόπιν ιατρικών υποδείξεων), για μεγάλο χρονικό διάστημα και χωρίς αποτέλεσμα, οι γιατροί μου σύστησαν ως μόνη λύση τη χειρουργική επέμβαση.

Απευθύνθηκα στον κ. Τερζόπουλο, μετά από σύσταση φίλου, χωρίς ομολογουμένως, να πιστεύω ότι θα μπορούσε να με βοηθήσει ουσιαστικά. Το πρόβλημα είχε προχωρήσει πέραν του συνεχούς πόνου, το αριστερό μου χέρι ήταν συνεχώς μουδιασμένο. Τα αποτελέσματα της θεραπείας ήταν εντυπωσιακά. Μετά τη δεύτερη μόλις συνεδρία, το σύμπτωμα του πόνου υποχώρησε σημαντικά, ενώ παράλληλα, μειώθηκε σημαντικά και το μούδιασμα στο χέρι. Στην έκτη συνεδρία, σχεδόν όλα τα συμπτώματα είχαν εξαφανιστεί.

Ήταν πραγματικά απίστευτο για μένα, το πως μια τόσο απλή – φαινομενικά τουλάχιστον- τεχνική είχε τέτοιο αποτέλεσμα. Αποκαταστάθηκε η ποιότητα της καθημερινής μου ζωής. Ευχαριστώ από καρδιάς τον κ. Τερζόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια του.

 

-Λευτέρης Σ. (‭697 2433125‬)

Αθήνα, 15/05/19

Το επάγγελμά μου είναι έμπορος χρωμάτων και από το 1995 άρχισα να υποφέρω από λουμπάγκο. Τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο έμενα ακίνητος για 10 μέρες. Η μέση μου δεχόταν θερμαντικές κρέμες , έμπλαστρα, χάπια, ζώνες με μαγνήτες  έως και ενέσεις κοκτέιλ για να καταπραϋνθούν οι αφόρητοι πόνοι.

Τον Οκτώβριο του 2008 ξεκίνησα θεραπεία με τη μέθοδο Bowtech. Από τον 1ο χρόνο έως και σήμερα μειώθηκαν στο ελάχιστο οι ενοχλήσεις στη μέση μου. Επίσης, από το ξεκίνημα της θεραπείας και σε αντίθεση με προηγούμενα χρόνια, δεν με ενοχλούσε πλέον το αυχενικό, δεν είχα πια δύσπνοιες, δεν κρυολογούσα σχεδόν ποτέ και γενικότερα προσέθεσα στην καθημερινότητα μου καλή διάθεση και ευεξία.

Νιώθω τυχερός που συναντήθηκα με τον Τάσο Τερζόπουλο και τον ευχαριστώ για αυτά τα 10 τουλάχιστον τελευταία χρόνια καλής υγείας.

 

 

-Πισσία Νατάσα

Αθήνα, 09/01/19

Αντιμετωπίζοντας χρόνιο αυτοάνοσο, και έχοντας μείνει και παράλυτη εξαιτίας αυτού, η θεραπεία μου με κορτιζόνη ήταν η μόνη σωτήρια για να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου πάλι.

Γνωρίζοντας όμως τον κύριο Τερζόπουλο και την θεραπεία στο Bowtech Center κατάφερα να ανακτήσω περαιτέρω τις δυνάμεις μου με φυσικό και ανώδυνο τρόπο και να δυναμωθεί ο οργανισμός μου, τόσο, που κατάφερα να μειώσω την δόση της κορτιζόνης και να ανακτήσω κίνηση στο αριστερό μου πόδι, που είχε μείνει αδρανές σχεδόν.

Έχω συστήσει την θεραπεία σε φίλους μου που έχουν χρόνια προβλήματα αλλά και σε όσους δεν έχουν, καθότι εκτός από ανώδυνη και χαλαρωτική, είναι μια καλή ευκαιρία να κάνει restart ο οργανισμός και να μάθει να αυτοθεραπεύεται.

 

-Δραζίνος Βασίλης

Αθήνα, 05/12/18

Και βέβαια άργησα πολύ να γράψω κάτι από την εμπειρία μου σε σχέση με την ολιστική θεραπεία bowtech.

Το οφείλω στον φίλο μου πιά  Τάσο Τερζόπουλο  ο οποίος εκτός από άριστος σε αυτό που κάνει είναι και ένας καλοσυνάτος  άνθρωπος πάντα με το χαμόγελο και την καλή κουβέντα στο στόμα , έτοιμος να ακούσει το κάθε νέο ή παλαιό πρόβλημα σου , να στο αναλύσει και  με αισιοδοξία να σε καθησυχάσει.   Σαφώς και όλα αυτά θα ήταν   ¨φρου φρου και αρώματα¨  αν τα αποτελέσματα δεν ήταν ανάλογα, μάλλον  τα υποτιμάω, μη αναμενόμενα θα έλεγα.

Πριν 5 χρόνια ήταν που αποφάσισα να επισκεφθώ τον  Τάσσο, σαν τελευταία προσπάθεια να αποφύγω την αρθροπλαστική στο δεξί γόνατο ,λόγω προχωρημένης  χονδροπάθειας, και ότι άλλο μπορεί να είχε συμβεί μέσα σε αυτό,  καθόσον το έχω  ταλαιπωρήσει και κακοποιήσει τα προηγούμενα   65 χρόνια !!!!!!!    Όπως καταλαβαίνετε δεν έκανα την εγχείρηση ποτέ και η κατάστασή μου βελτιώθηκε τουλάχιστον 60%. Στη διάρκεια αυτών των ετών εμφανίστηκαν και άλλα προβλήματα προερχόμενα από το παρελθόν όπως αυχενικό, μέση, καρποί . Όλα αντιμετωπίστηκαν με την ίδια επιτυχία….. και αυτό δεν συνέβει  μόνο σε μένα.

Συστήνω ανεπιφύλακτα τη μέθοδο  bowtech . Ένα μόνο σου ζητά είναι  η θετική σου ενέργεια   και εκείνη θα δράσει στον εγκέφαλό σου και συνεπώς σε όλο σου το σώμα  ¨ελέω χειρών Τάσου¨.

 

 

-Ζυμαράκη Καλλιόπη

Αθήνα, 25/10/18

Για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω στρες είχα πρόβλημα με τον αυχένα και οι συνεχείς ενοχλήσεις μου δημιουργούσαν δυσκολίες στην καθημερινότητά μου. Οι φυσιοθεραπείες και το μασάζ που έκανα είχαν προσωρινό αποτέλεσμα. Πριν ένα χρόνο έμαθα για την ολιστική θεραπευτική μέθοδο Bowen από μια συγγενή μου, που έλυσε το σοβαρό μυοσκελετικό πρόβλημα που είχε, απευθυνόμενη στον φυσιοθεραπευτή κ. Αναστάσιο Τερζόπουλο, που εφαρμόζει την αυθεντική μέθοδο Bowen.

 Πραγματικά, μετά από μια σειρά συνεδριών που αποφάσισα και έκανα με τον κ. Τερζόπουλο, το πρόβλημα του αυχένα λύθηκε. Οι ενοχλήσεις υποχώρησαν , ο ύπνος μου βελτιώθηκε και η καθημερινότητά μου ξαναβρήκε τη δυναμική της.

 

Παράλληλα, ο σύζυγός μου που έχει ένα αναπνευστικό πρόβλημα, χωρίς να σταματήσει την φαρμακευτική του αγωγή, ακολούθησε το θεραπευτικό πρόγραμμα που του συνέστησε ο κ. Τερζόπουλος.  Το αναπνευστικό του πρόβλημα βελτιώθηκε τόσο έτσι ώστε τις τελευταίες μετρήσεις του για το αναπνευστικό, ο γιατρός του τις βρήκε τις καλύτερες των τελευταίων ετών και με την προοπτική περαιτέρω βελτίωσης.

 

-Π. Ρ.

Αθήνα, 25/09/18

Για χρόνια υπέφερα από οστεοαρθρίτιδα, ρευματοειδή αρθρίτιδα και βαριά οστεοπόρωση. Τον τελευταίο καιρό, δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω.Η ανηψιά μου, μου είπε για το bowtech που έκανε και η ίδια για το χέρι και τη μέση της. Κάπου είχα πολλούς δισταγμούς αλλά μετά την 1η επίσκεψη κατάλαβα ότι ήδη ανακουφίστηκα από το ισχίο μου και κοιμήθηκα καλύτερα το ίδιο βράδυ. Την επόμενη εβδομάδα είδα πολύ μεγαλύτερη διαφορά και στα γόντα  ώσπου ολοκλήρωσα 8 συνεδρίες και αισθανόμουν ότι πετάω.

Πήγα λοιπόν να κάνω την προγραμματισμένη μου ένεση για την οστεοπόρωση . Όταν πήγα στο Αττικό νοσοκομείο για την εξέταση οστικής πυκνότητας, ο γιατρός μου είπε ότι είμαι στα επίπεδα της οστεοπενίας. Έμεινα εκπληκτη γιατί ο γιατρός μου είχε πει ότι χρειαζόμουν ακόμη 8 χρόνια για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο και εγώ έφτασα σε 2 μήνες. Ακόμη ούτε ο γιατρός δεν το περίμενε ότι αυτή η θεραπεία θα είχε αυτά τα αποτελέσματα.

Τώρα δεν έχω πόνους συνέχεια αλλά μόνο αν κουραστώ και γι’ αυτό συνεχίζω την πρόληψη μου κάθε 3 μήνες. Σε 1 με 2 χρόνια θα σταματήσω και την ένεση γιατί θα έχω θεραπευτεί τελείως. Μου είχε πει ο κ. Τερζόπουλος 6 μήνες με 1 χρόνο χρειάζεται για να φτάσω στην οστεοπενία αλλά δεν πίστευα ότι έφτασα σε 2 μήνες. Μπορώ πλέον και περπατάω, ανεβαίνω/κατεβαίνω σκάλες, κολυμπάω, δεν πονούν τα ισχία μου και γενικά όλο το σώμα μου έχει έρθει σε ισορροπία, έτσι αισθάνομαι και δεν θα σταματήσω την πρόληψη.

 

-Κατερίνα Β. (693 2059487)

Αθήνα, 24/07/18

Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο. Πραγματικά η βελτίωση είναι απίστευτα μεγάλη στην κίνηση, τη σωστή στάση του σώματος και την αντοχή.

Από την πρώτη συνεδρία είδα πολλές αλλαγές και στο σώμα και στην αναπνοή μου.

Με πολλά μυοσκελετικά προβλήματα όπως ισχιαλγία, οσφυαλγία, αυχενικό και κύστη Baker και στα 2 γόνατα (οι οποιες έχουν εξαφανιστεί) επίσης με πολύ βαριά τενοντίτιδα στο δεξί χέρι ξεκίνησα τις θεραπείες με εμπιστοσύνη μετά από προτροπή φίλης μου που ήδη είχε ολοκληρώσει την θεραπεία της.

Πλέον κοιμάμαι χωρίς πόνους, έχει αυξηθεί η αντοχή μου, η στάση του σώματος και ακόμη βελτιώνονται οι κινήσεις μου μετά τη θεραπεία. Η νεότερη έκλπηξη ήταν όταν θέλησα να αλλάξω γυαλιά και έμαθα ότι η μυωπία μου έχει μειωθεί κατά 2 βαθμούς. Επίσης διαπιστώνω ότι μετά από κάποιο κρυολόγημα συνήλθα πολύ γρηγορότερα από ότι στο παρελθόν και όταν χρειαστεί να κουραστώ με λίγη ξεκούραση είμαι πάλι πολύ καλά. Και πάλι ευχαριστώ πολύ. 

 

- ΑΝΘΗ Κ. (694 5987497)

Αθήνα, 08/08/17

Γνώρισα το  BOWTECH CENTER και τον κύριο Τερζόπουλο, το 2016, μετά από παρότρυνση συναδέλφου μου. Υπέφερα από βαριάς μορφής χονδροπάθεια κυρίως στο αριστερό γόνατο αλλά και στο δεξί υπήρχε μία κύστη Baker, ένα οστικό οίδημα και προχωρημένη, αλλά όχι εσχάτης μορφής, χονδροπάθεια. 

Επί έναν ολόκληρο χρόνο, με ταλαιπωρούσαν οι πόνοι στα  γόνατά μου. Δεν μπορούσα να κάνω, με ευκολία, τα απλά πράγματα, όπως το να σηκωθώ από το κρεβάτι μου ή από μια καρέκλα.  Έκανα κάθε εβδομάδα φυσικοθεραπεία για να μαλακώνει ο πόνος....και ήμουν μόνο 47 χρόνων, ενώ χρησιμοποιούσα πολλές φορές την ομπρέλα μου για μπαστούνι! 

Η καλυτέρευση, ήρθε άμεσα με το Bowtech. Οι συναντήσεις μου με τον κύριο Τερζόπουλο, τον οποίο δεν θα πάψω ποτέ να ευχαριστώ για ό,τι μου πρόσφερε, ήταν λίγες και πολύ ανέξοδες,   σε σχέση με τις φυσικοθεραπείες που έκανα επί ένα χρόνο!
Από την πρώτη επίσκεψη μαλάκωσε ο πόνος στα γόνατά μου, κατέβηκα τα σκαλιά της πολυκατοικίας του Bowtech Center χωρίς να πονάω τόσο πολύ και νόμιζα πως είχε γίνει θαύμα!!!
Το θαύμα αυτό ολοκληρώθηκε μετά από τον κύκλο των επισκέψεων,   όταν πια αυτές γίνανε "αναμνηστικές". Και για να είμαι πιο σαφής, όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο καλά γίνομαι.  Συνεχίζω  να πηγαίνω στις προληπτικές συνεδρίες Bowtech, αφού καταλαβαίνω ότι μ' αυτές τις επισκέψεις, διατηρείται- παραμένει ολόκληρο το σώμα μου πολύ καλύτερα.
Περπατάω πια,  τόσο καλά που θυμάμαι το παρελθόν σαν ένα κακό όνειρο και  όταν κοιμάμαι και ξεκουράζομαι όσο πρέπει κάνοντας τις ασκήσεις που μου έδωσε ο κύριος Τερζόπουλος, δεν πονάω καθόλου! Οι μαγνητικές μου εξετάσεις βγήκαν πολύ καλές, αφού στο πόδι που έχει το σοβαρότερο πρόβλημα, η κατάσταση σταθεροποιήθηκε και στο άλλο η κατάσταση βελτιώθηκε!!! 
Εκτός όμως από όλα αυτά, το Bowtech μου έκανε καλό και στην ψυχολογία με το άγχος της καθημερινότητας.  Το μήνυμα που έλαβα από τον αγαπητό κύριο Τερζόπουλο, ήταν ότι όταν θέλουμε,  μπορούμε  να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας! Η γκρίνια και η απελπισία δε βοηθάνε σε τίποτα, σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε. Ακούστε τον κι εσείς, διότι  μπορεί να σας βοηθήσει!  
Τολμήστε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο που  θα σας αλλάξει τη ζωή! Εγώ το έκανα και δεν το μετάνοιωσα!!! 

 

- ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Σ. (210 861 8608)

   Αθήνα, 24/01/17

Πριν από ένα χρόνο ξεκίνησαν κάποια προβλήματα με τον εαυτό μου, πιο συγκεκριμένα μυοσκελετικά. Ένιωθα το σώμα μου συνεχώς κουρασμένο. Όσο κι αν προσπάθησα με ορθοπεδικούς δεν κατάφερα κάτι.

Τον κύριο Τερζόπουλο τον γνώριζα από πριν. Μου τον είχαν συστήσει, και συγκεκριμένα ο γιος μου, ο οποίος τον επισκέφτηκε για κάποιο πρόβλημα και όλα πήγαν καλά. Οπότε η μόνη λύση για μένα ήταν να πάω κι εγώ.

Έκανα πέντε συνεδρίες, κι από τη δεύτερη κιόλας συνεδρία άρχισα σιγά- σιγά να νιώθω το σώμα μου. Πιο πριν, δεν ένιωθα το σώμα μου ελεύθερο. Σε κάθε συνεδρία ένιωθα κάθε φορά και διαφορετικά πράγματα. Τώρα -αν με ρωτήσετε- θα σας πω ότι έχω θεραπευτεί κατά 95%.

Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Τερζόπουλο!

 

- EYA (36 ετών)

   Αθήνα, 29/11/16

The Bowtech experience

Εάν με ρωτούσε κάποιος τί ειναι το Bowtech, θα απαντούσα απλά: μια θεραπεία που μου έσωσε τη ζωή…

Δεν ήταν περισσότερο από έναν χρόνο όταν άρχισα να έχω σοβαρά γυναικολογικά θέματα υγείας, τα οποία συνεχώς χειροτεύρευαν.

Και δεν ήταν στην αρχή του χρόνου αυτού που διαγνώστηκα με ενδομητρίωση. Δεν ήξερα μέχρι τότε τί είναι και ακόμα κι όταν έμαθα, η θεραπεία περιοριζόταν στην επέμβαση -με αβέβαια αποτελέσματα- ή στη συνεχή χρήση ορμονών, μέχρι να μείνω κάποια στιγμή έγκυος.

Αυτή η κατάσταση συνδυαζόταν με ισχυρούς πόνους σε κάθε έμμηνο ρύση και συνέπεσε και με μια πολύ ισχυρή υπερκόπωση. Αποτέλεσμα, να μην μπορώ στην κυριολεξία να λειτουργήσω στην καθημερινότητα μου, να μην μπορώ να κινηθώ, να εργαστώ, πόσο μάλλον να αθληθώ.

Τον Ιανουάριο του 2016 έκανα την πρώτη θεραπεία Bowtech, στο κέντρο του κυρίου Τερζόπουλου, ο οποίος κατ’εμέ δεν είναι ένας απλός φυσιοθεραπευτής αλλά ένας Θεραπευτής με την ευρεία έννοια και σημασία της λέξης.

Τον Σεπτέμβριο του 2016, μόνο μετά από 6 μήνες συστηματικής παρακολουθήσης και περιοδικών συνεδριών, τα συμπτώματα της ενδομητρίωσης είχαν μειωθεί θεαματικά. Δεν απαιτείται πλέον επέμβαση και μέχρι και η απάντηση του γυναικολόγου που με παρακολουθεί ήταν οτι δεν περίμενε τέτοια βελτίωση.

Η σωματική μου κατάσταση και αντοχή έχει επανέλθει σε σημεία που είχα πολλά χρόνια να βιώσω. Προπονούμαι ήδη για τον Ημι-μαραθώνιο της Αθήνας για τον Μάρτιο του 2017.

Αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι οτι με την βοήθεια και την υποστήριξη του κυρίου Τερζόπουλου, κατάφερα να αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο βιώνω τις καταστάσεις στη ζωή, να διαχειρίζομαι τις καταστάσεις άγχους πιο αποτελεσματικά και πάνω απο όλα να πιστεύω στην δύναμη της αυτοΐασης που διαθέτει το ίδιο μας το σώμα.

Είναι αυτή η πίστη για την δύναμη του σώματος που υποστηρίζει και μεταδίδει ο κύριος Τερζόπουλος μέσα από την θεραπεία του που απλά καθιστά την ίδια την θεραπεία μοναδική.

 

- K. ΑΡΓΥΡΗΣ (694 6463632)

   Αθήνα, 22/06/2016

Τον Τάσο Τερζόπουλο τον γνώρισα από έναν φίλο μου, στον οποίο κάποτε παραπονέθηκα για έναν πόνο που είχα στο δεξιό μηρό.

Μου είπε τότε, να μην πάρω φάρμακα, γιατί κατά τη συζήτηση καταλήξαμε μάλλον ότι είναι κάποια θλάση, ούτε να βάλω κάποια από τις γνωστές αλοιφές.

Απορημένος τον ρώτησα πώς θα φύγει, αφού ως πρώην αθλητής γνωρίζω καλά ότι η θλάση δεν είναι εύκολη υπόθεση και η θεραπεία της χρειάζεται χρόνο.

Μου ζήτησε λοιπόν να επισκεφθώ τον Τάσο.

Πήγα αρκετά συγκρατημένος, γιατί δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η μέθοδος Bowtech, μπορεί να έχει κάποιο ικανό αποτέλεσμα, ούτως ώστε να μπορεί να αντικαταστήσει τις μέχρι σήμερα μεθόδους θεραπείας.

Όταν βρέθηκα στο ιατρείο, από την περιγραφή ο Τάσος μου εξήγησε ότι είναι τροχαντηρίτιδα και πως σε δύο με τρεις εβδομάδες θα έχει  εξαφανιστεί, αλλά στο διάστημα αυτό θα συνεχίζω να γυμνάζομαι. Πραγματικά η τροχαντηρίτιδα εξαφανίστηκε σε 2 ½ εβδομάδες και δεν ξαναυπήρξε περαιτέρω ενόχληση.

Όταν είδα αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα, τον ρώτησα αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για την υπέρταση, την οποία για να την διατηρώ σε χαμηλά επίπεδα έπαιρνα 3 φάρμακα την ημέρα για 19 χρόνια.

Όταν μου είπε θα μας πάρει λίγο χρόνο αλλά θα μπορέσω να σταματήσω τα φάρμακα, ήμουν και πάλι επιφυλακτικός διότι δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μετά από τόσα που έχω δοκιμάσει για την υπέρταση, θα μπορέσω μετά από 19 χρόνια να σταματήσω τα φάρμακα.

Για να μην μακρηγορώ, μετά από τρεις θεραπείες των τεσσάρων εβδομάδων, παίρνω μόνο το ένα φάρμακο (πρωινό) και η πίεση μου είναι κάτω από τα φυσιολογικά όρια.

Αυτό είναι κάτι που δείχνει ότι σταδιακά θα μπορεί να διακοπεί και αυτό το ένα.

Θεωρώ ότι αυτό που κάνει η θεραπεία Bowtech είναι πολύ σημαντικό, γιατί επαναφέρει τον οργανισμό σ’ αυτό που ο ίδιος γνωρίζει να κάνει, χωρίς να παρεμβάλλεται κανένας εξωτερικός παράγων.

Ευχαριστώ

 

- Χ. ΑΣΤΕΡΩ (698 5033175)

   Αθήνα, 24/02/16

Ενημερώθηκα για το Bowtech Center μέσα από το διαδίκτυο.
Είδα κάποιες φωτογραφίες και δεν ήθελα τίποτε άλλο για πειστώ.
Ανέκαθεν ήμουν υπέρ του εναλλακτικού, οπότε έκλεισα κατευθείαν ραντεβού.
Είχα χρόνια προβλήματα με τον αυχένα μου, λόγω επαγγέλματος.

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, ένιωσα το σώμα μου να "τεντώνει".
Σταμάτησαν να πονούν τα χέρια μου, το κορμί μου ίσιωσε, ο αυχένας σταμάτησε να πονά!! Συνδύασα και τη μέθοδο με τα κεριά αυτιών Ηopi... μοναδικό!

Περίμενα πώς και πώς την επόμενη συνεδρία... Είναι ένας χώρος ζεστός και απόλυτα αρμονικός, φεύγεις ήρεμος και ξεκούραστος!!
Αξίζει να τον επισκεφθείτε!!!


Ευχαριστώ για όλα, κύριε Τερζοπουλε!

Με εκτίμηση

 

 

- Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (694 8683222)

   Αθήνα, 24/02/2016

Ζώντας σε ένα πολύ στρεσογόνο επαγγελματικό περιβάλλον, με ιδιαίτερες απαιτήσεις και καταπονήσεις (σωματικές, πνευματικές, ψυχικές), απέκτησα μετά την ηλικία των 47 ετών μυοσκελετικά προβλήματα, τα οποία σε συνδυασμό μ΄ ένα αθλητικό τραύμα στο δεξί γόνατο εξελίχθηκαν σε αυτοάνοσο νόσημα!

Γιατί έγινε αυτό;

Διότι νόμιζα ότι θα ήμουν πάντα δυνατός και ακμαίος και θα απέδιδα στην εργασία μου και στο οικογενειακό μου περιβάλλον το 100% των δυνατοτήτων μου, αδιαφορώντας για τα μηνύματα που έστελνε το σώμα μου!

Έτσι, από την ηλικία των 49 ετών απόκτησα κινητικά προβλήματα, τα οποία μου καταρράκωσαν -όπως ήταν φυσικό- την ψυχολογία και με οδήγησαν τελικά να πάρω την απόφαση να φύγω και από την υπηρεσία μου, καθόσον δεν ήθελα να υπολειτουργώ ή αν θέλετε να δυσλειτουργώ μέσα σ΄ αυτήν!

Τα παραπάνω, βέβαια, είχαν συνέπειες και στο οικογενειακό μου περιβάλλον, καθόσον σε πολλές περιπτώσεις, που έπρεπε να συμμετέχω στις οικογενειακές δραστηριότητες ...απείχα!!!

Αφού σκάναρα με ακτινοβολία αμέτρητες φορές το σώμα μου και ενώ είχα πληρώσει αρκετές επισκέψεις σε ορθοπεδικούς είχα καταφέρει πλέον να αποκτήσω συνήθειες  ηλικιωμένου, ...όπως ήταν η ''υποχρεωτική ανάπαυση''.

Με την ψυχολογία στο ναδίρ, εντελώς τυχαία βρέθηκα αυτήκοος μάρτυρας της ίασης συγγενικού μου προσώπου, ο οποίος ερχόταν μάλιστα από την επαρχία για να κάνει θεραπεία Bowtech, με τον κύριο Τερζόπουλο!

Την απόφαση όμως, να επισκεφτώ τον κύριο Τερζόπουλο την πήρα πολύ αργότερα, καθόσον λειτουργώντας  ως ''άπιστος Θωμάς'', έπρεπε να δω ιδίοις όμμασι την απίστευτη πρόοδο στενότερου συγγενικού μου προσώπου και μάλιστα πριν καν τελειώσει το θεραπευτικό του κύκλο!

Έτσι, πλέον χωρίς περιστροφές, αποφάσισα να επισκεφτώ τον κύριο Τερζόπουλο τον Σεπτέμβριο του 2012!

Το θυμάμαι σαν τώρα που σας καταμαρτυρώ την προσωπική μου ιστορία, ότι είχα πάει στο θεραπευτήριο με μια γεμάτη τσάντα ιατρικές γνωματεύσεις, ακτινογραφίες και μαγνητικές, για να του εξιστορήσω το πρόβλημά μου!

Αφού συζητήσαμε για πάνω από μία ώρα και μετά τη συμπλήρωση κάποιων εντύπων, με οδήγησε για την πρώτη συνεδρία!

Λόγω της πολλαπλότητας των προβλημάτων μου, πρέπει να έκανα γύρω στις 15 συνεδρίες συνολικά.

Από εκείνη την ημέρα, άλλαζε συνεχώς και προς το καλύτερο η κατάσταση της υγείας μου, κερδίζοντας συνεχώς το χαμένο έδαφος σε ψυχολογία, δραστηριότητες και το σημαντικότερο... κίνηση!!!

Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες του κύριου Τερζόπουλου και ήμουν πάντα εκεί στη λήξη του 3μηνου για να κάνω τις επαναληπτικές μου συνεδρίες.

Στο διάστημα των 3 ετών που έχουν περάσει από την πρώτη επίσκεψη, υπήρξαν πολλές στιγμές ανησυχίας, αμφιβολιών και πισωγυρίσματος της υγείας μου... ίσως κάποιες φορές και μέχρι και το αρχικό στάδιο.

Όμως, σιγά-σιγά αυτά τα πισωγυρίσματα ήταν μικρότερης διάρκειας και εύρους, έτσι ώστε σήμερα να έχουν εκλείψει τελείως και να μην αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς μου!

Χάρη στις άριστες  γνώσεις της ανατομίας, του τρόπου λειτουργίας του ανθρωπίνου σώματος, της οξυδέρκειας αλλά και της θεραπευτικής του ικανότητας, ο κύριος Τερζόπουλος, με τη θεραπεία που εφαρμόζει, οδηγεί το σώμα σε επαναπρογραμματισμό και ίαση!!!

Μέσα σ΄ αυτό το χρονικό διάστημα που ακολουθώ τη θεραπεία Bowtech, πολλοί συγγενείς και φίλοι μου επισκέφτηκαν και θεραπεύτηκαν από τον κύριο Τερζόπουλο, οπότε σίγουρα θα επιβεβαιώσουν τα γραφόμενά μου!

Μάλιστα, προληπτικά αλλά και σε τραυματισμούς των παιδιών μου, εμπιστεύομαι απόλυτα τον κύριο Τερζόπουλο, γιατί πρέπει να δρούμε προληπτικά και όχι θεραπευτικά, όπως στην περίπτωσή μου!

Αγαπητέ κύριε Τερζόπουλε, φίλε Τάσο,

Σ' ευχαριστώ πολύ για ό,τι έχεις κάνει για μας!!! 

Σε εμπιστευόμαστε απόλυτα, το γνωρίζεις πολύ καλά αυτό, καθόσον φίλοι συγγενείς και γνωστοί μας, που αφήνονται στη θεραπευτική δράση του Bowtech, πρέπει ξεπερνάνε τους 30 !!!

 

- M. ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ (694 1594808)

"Ονομάζομαι Νικολέττα Μ. και εγώ -όπως και ο σύζυγός μου, Θεμιστοκλής- επισκεπτόμαστε εδώ και χρόνια το θεραπευτικό κέντρο Bowtech Center, το οποίο διευθύνει ο φυσικοθεραπευτής, κύριος Τερζόπουλος Αναστάσιος. Σε αυτό το διάστημα, εφαρμόζοντας τη μέθοδο Bowtech, μας έχει βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε διάφορα πρόσφατα και παλαιότερα προβλήματά μας, όπως προβλήματα αυχένα, μέσης, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα και πολλά άλλα, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής μας.

Προ μηνών, η κόρη μας -12 ετών- διαγνώστηκε, από ορθοπαιδικό ιατρό με κύφωση, μέσω ακτινογραφίας. Εξαιτίας του πολύ γρήγορου της ανάπτυξής της (έχει ήδη 1.68 μ. ύψος), ο γιατρός ζήτησε επανέλεγχο σε 6 μήνες, με την προοπτική διορθωτικού κηδεμόνα για την αντιμετώπιση της κύφωσής της. Εμείς, γνωρίζοντας τα ευεργετικά οφέλη της μεθόδου Bowtech στο σώμα, απευθυνθήκαμε στον κύριο Τερζόπουλο με το ερώτημα, αν μπορεί η μέθοδος να βοηθήσει το σώμα της Έμυ να διορθώσει την κύφωση, αποφεύγοντας τη χρήση του περιοριστικού κηδεμόνα. Μας είπε ότι μπορεί να βοηθήσει την Έμυ, όπως έχει βοηθήσει ήδη αρκετούς έφηβους με κύφωση- και μας πρότεινε ένα πρόγραμμα 8 συνεδριών, που κράτησε 2 μήνες (1 συνεδρία ανά εβδομάδα). Από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες, ήταν εμφανής η βελτίωση της Έμυ στη στάση και την κίνησή της.

Όταν τελείωσε το θεραπευτικό της πρόγραμμα, είχε ψηλώσει 2 πόντους και η κύφωση φαινόταν να μην υπάρχει πια. Η βελτίωση ήταν εμφανής και στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην αρχή και το τέλος της θεραπείας. Ο κύριος Τερζόπουλος, μας είπε να δώσουμε χρόνο στο σώμα να «δουλέψει» και να περιμένουμε τον ακτινολογικό επανέλεγχο. Στις αρχές Σεπτεμβρίου λοιπόν, βγάλαμε την επαναληπτική ακτινογραφία και συμβουλευτήκαμε τον ορθοπεδικό, που την παρακολουθεί, ώστε να συγκρίνει την τωρινή με την προηγούμενη ακτινογραφία. Τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά εντυπωσιακά!

Η Έμυ δεν είχε πλέον κύφωση, είχε θεραπευτεί. Ο δε ορθοπεδικός είχε μείνει άναυδος. Κοιτούσε την πρώτη ακτινογραφία, την επαναληπτική και την Έμυ, και έλεγε ότι αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει και ότι δεν το είχε ξαναδεί. Σαν μητέρα και σαν θεραπευόμενη, είμαι ευτυχής που γνώρισα τη μέθοδο Bowtech! Σ' ευχαριστούμε Bowtech, σ' ευχαριστούμε κύριε Τερζόπουλε!

 

- Ν. ΑΝΝΑ (693 8971178)