ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ » ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣΛεμφικό σύστημα & μέθοδος Bowtech

Λεμφικό σύστημα & μέθοδος Bowtech

Η #μειωμένη #μεταφορική #ιδιότητα του #λεμφικού #συστήματος μπορεί να οφείλεται σε μια #δομική ή #λειτουργική #βλάβη του.
Η δομική ανεπάρκεια προκαλείται από ζημία των λεμφαγγείων ή των λεμφαδένων (πχ: συγγενείς αλλαγές ή ως αποτέλεσμα κάποιας εγχείρησης, τραύματος ή φλεγμονής).

Με τη λειτουργική ανεπάρκεια, η λειτουργία ενός μορφολογικά ακέραιου λεμφικού συστήματος διαταράσσεται (πχ: η παράλυση προκαλείται από φάρμακα, τοξίνες ή φλεγμονώδεις ουσίες). Σε πολλές περιπτώσεις, συνδυασμένη οργανική και λειτουργική βλάβη, είναι οι αιτία για την μηχανική ανεπάρκεια αυτού του συστήματος.

Οι #τεχνικές της #μεθόδου #Bowtech αποτελούνται από μια ακολουθία ήπιων κινήσεων, μεγάλης ακριβείας, που εφαρμόζονται με καθορισμένη σειρά πάνω στους μύες, τους τένοντες και το συνδετικό ιστό, σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος.

Το λεμφικό σύστημα είναι από τα πρώτα συστήματα που ενεργοποιούνται με τις κινήσεις Bowtech με σκοπό την αποκατάσταση της δυσλειτουργίας του.

Υπάρχουν #μαρτυρίες εκατοντάδων #ασθενών που #το #πρόβλημα δυσλειτουργίας στο λεμφικό τους σύστημα #αποκαταστάθηκε με τη βοήθεια της μεθόδου Bowtech.